Totális a közlekedési káosz, Astoria, Blaha Lujza tér elesett

Másfél méter mély és több mint 2 sáv széles gödör van a Kossuth Lajos utcában, a Városház utca torkolatánál, mert beszakadt az úttest. A Fővárosi Önkormányzat beruházásában épült itt nemrég egy távfűtés cső, emiatt volt hónapokig felbontva az út.

A mostani, épp vízzel telő gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett.

Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavargott ugyanott.

Már most totális a közlekedési káosz, Astoria, Blaha Lujza tér elesett, és nem is várható, hogy egyhamar ki tudnák javítani a tönkrement útszakaszt. Az elakadt 7-es buszokon ülőknek kiváló alkalom kínálkozik, hogy végiggondolják, ki is az, aki alkalmatlan ezt a várost vezetni – írta közösségi oldalán a Város Szíve facebook csoport.

A kommentekből…

“Felelős nincs, felelősségre vonás nincs! Minden a legnagyobb rendben! A kormány nem azért van, hogy kormányozzon!!!!! Ki is mondta ezt a magasztos szöveget?!?!?!?!”

“Ebben az a bosszantó hogy a munkálatok évekig tartanak és eközben jelentős forgalmi torlódást okoznak az amúgy is nagyon forgalmas Rákóczi úton. De az hogy ennyi idő alatt még rendesen ne tudják megcsinálni se az nevetséges…. több ezer ember késik el ez miatt a munkából ami minden tekintetben komoly veszteség amit persze nem térít meg senki…”

“Tényleg nem maradt itthon olyan cég, aki ezeket a nagy beruházásokat normálisan megcsinálná? Akkor hívjanak külföldi céget! Nevetséges, hogy bármit megcsinálnak, rá pár hétre vagy napra nagyobb baj lesz. Vagy még a munka közben csesznek el valamit.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük