Sorting by

×

Heti horoszkóp: hiper-szuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Derítsd ki!

A horoszkóp szerint idén nem ez lesz az év hete. Olyan időszak elé nézünk, amikor a horoszkóp szerint legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk… Nézzünk szembe bátran a nehézségekkel, hisz minden csak hozzáállás kérdése!

Kos

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a társad rokonsága miatt borul ki a bili. De az is előfordulhat, hogy gyermek miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Ugyanakkor, a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.

Egy barátságért neked kellene többet tenni, ha nem akarod, hogy ez az ismeretség véget érjen.

…a szerelem terén viszont….

A Kosban feltámadhat az ösztön, hogy minél inkább szaporítsa életében az olyan pillanatokat, melyek közelebb hozzák egymáshoz önt és szíve választottját, ez azonban nem is olyan könnyű feladat a mai, rohanó világban. Éppen ezért, ha ilyesmiben gondolkodik, akkor elsőként igyekezzen minél többször olyan helyeket felkeresni kedvesével, kiszemeltjével, ahol senki sem zavarhatja meg önöket, s így van idejük egymásnak megnyílni, kibontakozni, ugyanis, már önmagában ez sokat erősíthet egy kapcsolaton!

Bika

A munkahelyeden egy régi téma kerülhet ismét terítékre. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor jobb lenne ezt most elhalasztani, mert megtörténhet, hogy rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ezért a kapcsolatért te többet teszel.

…a szerelem terén viszont….
Pillanatnyi, érzelmi diszkomfort érzés kerítheti hatalmába, ami abból fakadhat, hogy esetleg valami kimondatlan maradt kapcsolatukban, s ez némi feszültséget kelt önök között. Érdemes lenne a helyzet feloldására, egyszerre több szinten is fellépni, azaz egy jó, feltáró beszélgetéstől a testiségig mindent bevetni a jó ügy érdekében, hogy biztos legyen a siker, s mihamarább oldódjon a helyzet.

Ikrek

A munkában, megélhetésben olyan helyzet állhat elő, amely miatt úszol a boldogságban. Ezért érdemes most állást változtatni, vagy a felettesednél előállni egy olyan dologgal, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy a változtatás útjára lépsz, és ez a lehető legjobb döntés most.

Egészségedre jobban ügyelj, banki, biztosítási ügyet most intézz.

…a szerelem terén viszont….

A Mars és a Merkúr együttes hatásai miatt, most nagy eséllyel keveredhet kisebb-nagyobb vitákba szerelmével, melyeket ezúttal jobb lenne elkerülni, ugyanis, ha tüske marad miattuk valamelyikükben, az akár hosszútávon fennmaradó feszültségekhez is vezethet, így tegyen meg ma mindent a béke érdekébe, s azért, hogy hamar, újra egy oldalon álljanak kedvesével.

Rák

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat komolyra fordul. Benne van a pakliban, hogy sorsfordító események történnek, amelyek miatt örömödben akár táncra is perdülsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra most nagyon vigyázz, mert minden esély meg van arra, hogy kiderüljenek, és óriási botrány legyen belőlük.

Előfordulhat, hogy egy betegség egyik pillanatról a másikra dönt le a lábadról.

…a szerelem terén viszont….

Legyen kicsit türelmesebb és együttműködőbb, még annál is, mint általában kedves Bak, és harcoljon kitartóan a jelen kapcsolata rendbetételéért, még, ha ez most nehezebbnek is tűnik, mint valaha. Megéri!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.