Sorting by

×

Hétvégi horoszkóp, mert nem csak időjárás lesz változékony

Az biztos, hogy az ablakon kikukucskálva hideg, és szél az úr, de a négy falon belül akár langymeleg tavasz is várhat rád! Ha érdekel, hogy milyen hangulatban telik a hétvégéd, mire számíthatsz, mire kell figyelned, vagy elkerülnöd, olvasd mai utolsó  horoszkópunkat!

Kos

Ezen a hétvégén úgy érezheted, hogy döntést kell hoznod, kedves Kos. Pedig tévedsz, ha azt hiszed, hogy most már le kell tenned a voksodat valahova. Senki és semmi nem sürget és nem kényszerít. Te vagy az, aki azon a véleményen van, hogy ez így nem mehet tovább, és el kell dönteni, hogy melyik utat választod. Mi az, ami szerinted nem fér meg egymás mellett?

Egyenességedről és őszinteségedről vagy híres. Ebben tényleg ne légy megalkuvó, de a többi témában hagyj időt magadnak! Engedd, hogy kiforrja magát a helyzet! Ne siess! Várj pár napot, és a végén kitisztul minden.

Az is előfordulhat, hogy nem kell nehéz döntést hoznod. Jobban jársz, ha ezen a hétvégén lazítasz, és meglátogatod a szüleidet vagy a nagyszüleidet. Mindenképp csinálj családi programot, de ne kapkodj! Intézz mindent lassan, sőt komótosan. Így sikerül feltöltődnöd, és kipihenten kezdened a következő hetet. Ont a horoszkóp.

Bika

Időt kell adnod magadnak, kedves Bika, hogy feldolgozd azt a rengeteg infót, amelyet az év első munkahetén rád zúdítottak. Szükséged lenne egypár órára, amikor átgondolod, hogy mi is történt, illetve hogy kialakítsd a saját álláspontodat. Vonulj el kicsit a családodtól! Menj el egyedül sétálni, vagy ülj be egy forró fürdőbe!

Legyél annyit magaddal kettesben, amennyi jólesik! Csak ezután leszel képes kedves, kellemes társaság lenni a párod, a családod és a barátaid számára. Jót tenne, ha kimozdulnátok otthonról.

Utazzatok el külföldre vagy vidékre, ja, ezt most nem lehet, akkor legalább kiránduljatok kicsit! Egy beszélgetős, teázgatós, borozgatós este is feldobhatna. Hívj meg pár barátot, és vegyetek elő valamilyen vidám társasjátékot! Bármi megteszi: kártya, rulett, Monopoly, dominó stb. A lényeg, hogy minél többet vicceljetek és nevessetek. Ezáltal feltöltődve kezdheted el a következő hetet.

Ikrek

Teljesen felesleges a pénz miatt aggódnod, kedves Ikrek. Eddig is mindig megoldódott valahogyan, ezután sem lesz másképp. Attól, hogy „parázol”, nem lesz semmi jobb. Saját magaddal tolsz ki, ha az egész hétvégét ezen rágódva töltöd. Menj inkább bulizni a barátaiddal!

Nyugodtan meghívathatod magadat. Nem ciki, hisz bárki kerülhet szorult helyzetbe. Gondolj vissza, te hányszor segítettél már! És szívesen tetted, igaz? Akkor a barátaid miért ne így állnának hozzád?

Ha hívnak, akár kirándulhatsz egyet. Ne töprengj sokat! Ragadd meg az alkalmat, nem fogod megbánni! Egy ilyen váratlan túra olyan energiacsatornáidat nyithatja meg, hogy semmi sem lesz többé lehetetlen. Még az sem, hogy végre talpra állj anyagilag. Csodálhatsz másokat, akik már képesek voltak ilyesmire, de kiderülhet, hogy te is meg tudod csinálni! Buzdít a horoszkóp is.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.