Sorting by

×

Szombati horoszkóp az első igazán téli napra

A horoszkóp megmondja, milyen napra készülj. Az időjárás egyre zordabb, de lássuk mit üzennek a csillagok. Erre számíthatsz ma, a lakás mélyén, mert kimozdulni csak akkor érdemes, ha tudsz magadnak valami igatán téli programot szervezni, mivel még itt a járvány a szabadba.

Kos

A mai nap különösen alkalmas lehet arra, hogy egy kicsit kényeztesse, karbantartsa magát, lelki világát és külsöjét egyaránt. Kezdje fentről lefelé haladva a megújulást, estére pedig mindenképpen tervezzen be valami különösen pihentető kikapcsolódást, hisz akkor a legteljesebb a regenerálódás, ha egy kiadós alvással teszi fel az i-re a pontot az ember. Élvezze ezt a napot, kedves Kos! Mondja a horoszkóp.

Bika

A mai nap kissé feszülten indulhat, azonban meg van önben a kellő erő és határozottság ahhoz, hogy gyorsan oldja a helyzetet, s újra megteremtse ezzel otthonában a békét és harmóniát. Azért, hogy végül ön is megnyugodjon kicsit, egy séta a ház/háztömb körül nem árthat, de azzal engedje is el a rossz dolgokat, s tiszta lappal kezdje újra a napot. Meglátja, ahogy közeleg az este, egyre szebbnek és szebbnek lát majd mindent, kedves Bika!

Ikrek

A mai napon kissé túlságosan is előtérbe helyezheti kényelmét, vagy hobbiját a napi kötelezőkkel szemben, ami miatt most bírálat érheti. Ne vegye a lelkére, hisz a szíve mélyén érezni fogja, hogy valamelyest jogos a bírálat. Kapja össze magát, kedves Ikrek és hozza helyre, amit elrontott, aztán újra visszatérhet ahhoz, amit igazán csinálni szeretne. Inti a horoszkóp.

Rák

A mai napon, akármennyire is szorgalmaz egy változást, változtatást, az valahogy mégis mintha visszafelé haladna. Ne veszítse el a reményt és ne hagyja veszni az eddig belefektetett energiákat csak azért, mert nagyon megnehezedett és hosszúra nyúlt az út. Ha végül odaér, meglátja, nem számít majd semmi, csak az, hogy végre megérkezett!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.