Szombati horoszkóp az első igazán téli napra - Városi Kurír

Sorting by

×

Szombati horoszkóp az első igazán téli napra

Oroszlán

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törődik, mint a sajátjával, kedves Oroszlán. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzővé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghez vinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Hirdetés

Szűz

Meglehet, hogy ma elérkezik az a bizonyos pont, amikor már megint, újra arra a felismerésre jut, hogy teljesen be van táblázva és túlterhelte magát, kedves Szűz, ez pedig csak egyet jelenthet: itt az ideje a nagytakarításnak! Állítson össze egy prioritási listát, majd a fő tevékenységekhez igazítva dolgozzon ki egy új napirendet, s amire már nem jut ideje, vagy nagyon ki lenne számolva, ha azt is el akarná végezni, akkor azt egyszerűen mondja le, vagy csúsztassa jóval későbbre a tervezetnél. Az ember életében nem az a fontos, hogy eredményes, hanem csak az, hogy boldog legyen!

 

Mérleg

A horoszkóp szerint,  mai egy igen szerencsés napnak ígérkezik a pénzügyeit illetően, amikor is kézhez kaphat egy nagyobb összeget, vagy letudhat egy régi tartozást, esetleg szerencsés hírek érkeznek önhöz, melyek következtében helyre billenhet mostanában kissé ingatag anyagi helyzete. Most már csak arra ügyeljen, hogy örömében nehogy túlkapások sorozatát kövesse el, s ezzel újra visszapenderítse magát a kiindulási helyzetbe. Csak kimérten, kedves Mérleg, komolyodjon meg egy kicsit!

Skorpió

A mai napon egy egészen új oldalát fedezheti fel önmagának, kedves Skorpió, méghozzá milyen hasznos oldalát! Valószínűleg eme új felfedezését annak köszönheti, hogy ma a csillagok kissé elnyomták konzervativizmusát egy területen, s így különös fogékonyságot mutathat egy új dolog iránt, amit azonnal el is indulhat felfedezni, amint teheti. Fejlessze tovább a jövőben újdonsült tehetségét!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.