Oroszlán 07.23 – 08.23. – Mérlegelő

Ne kapjon bele hűbelebalázs módjára mindenbe, amiről azt hiszi, hogy biztos pénzforrást jelent. Sokan keresik meg ötleteikkel, jó ajánlatokkal kecsegtetik. De csak akkor vágjon bele új vállalkozásba, vagy kössön üzletet, ha ez feltétlenül szükségesnek látszik és biztos abban, hogy jut ideje a meglévő kötelezettségein kívül újabbakat is a nyakába venni.

Szűz 08.24. – 09.23. – Jó

Éljen ma a hobbijának, mostanában eléggé elhanyagolta! Túl sok időt fordított a munkájára és nem foglalkozott eleget azzal, amit szeret. Nem csak felüdülés, hanem kellemes szórakozás is lesz, meglátja. S, hogy csökkentse restanciái számát, töltse ezt az estét kizárólag szerelmével. Nem kell fényűző étterem, gyertyafényes vacsora, csak az a fontos, hogy kettesben legyenek, a külvilágot zárják ki.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Gyötrelmes

Nem hullik az ölébe váratlanul a szerencse, keményen meg kell dolgoznia a sikerért. Így már nem is olyan kellemes a győzelem, de azért még mindig nem panaszkodhat. Sokakat messziről elkerül a szerencse, Ön mellé gyakran odaszegődik. Ahhoz, hogy elégedett legyen az esti programjával, megint csak Önnek kell megdolgoznia. Ezt el sem várná a partnerétől, ugye?

Skorpió 10.24 – 11.22. – Jó

Így, a hó közepe táján a Skorpió energiái kicsit kimerülnek. Fel kell töltődniük, ha ugyan olyan lelkesedéssel és energiával akarják belevetni magukat a küzdelembe, mint eddig. Ma csak a legszükségesebb feladatokat végezze el. A munkálkodás helyett inkább csendes nézelődéssel, elmélkedéssel töltsék a napot. A sürgős leveleket azonban meg kell írnia.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét