Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 20., csütörtök - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 20., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Hirdetés

Kos 03.21 – 04.20. – Jelentős

Még a jegy szülötteinek sorsát sem egyenlően alakítják a csillagok. Miközben egy részük magányra ítéltetett, mások talán éppen ma eveznek be a házasság révébe, vagy válással vetnek véget a megromlott együttlétnek. Mindenesetre olyan családi eseményekre kell számítani, amelyek ünnepélyesek, bensőségesek és megrendítőek.

Bika 04.21. – 05.20. – Kedvetlen

Semmihez sem fűlik a foga, főleg a munkához nem. Zajosan jön-megy, így álcázza, hogy nem csinál semmit. Aztán csak csinál persze ezt-azt, de abban nincs semmi köszönet. Nincs, ami felcsigázná,: sem a dicsőség, sem a szerelem, sem az étkek, sem az itókák. Ilyenformán dünnyög maga elé: “Tényleg, valóban, hát akkor jó…” Térjen korán nyugovóra!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szelíd

Máskor indulatos természete mára megjuhászodik, ahogy mondani szokták: szinte kenyérre lehet kenni. Az, hogy ez azért túlzás, mindenki tudja, akiismeri Önt, s bizony kellő óvatosságot tanúsítanak. Talán nem bíznak abban, hogy ez igazi szelídség, és inkább vihar előtti csendként értelmezik. Csak Önön múlik, hogy meggyőzze őket ennek ellenkezőjéről.

Rák 06.22. – 07.22. – Oldott

Szerelmi életében régen volt ilyen boldog, harmonikus napja. Most a munkahelyéről hazahozott borús gondolatok is lényegtelennek tetszenek. Bárcsak minden nap hasonlóan alakulna! Ezt most Ön is tiszta szívből kívánja. Rádöbben, milyen magányos is volna, ha egyedül maradna gondjaival. A baj csak az, hogy ezt mindig ilyenkor veszi észre. Figyelmesebb lehetne máskor is!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.