Jóbarátok-Reunion – különleges és egyszeri visszatérés, nézze az előzetest!

A Jóbarátok május 27-én egy különleges rész erejéig tér vissza az HBO Max-ra. A The Reunion (magyarul: A viszontlátás) című epizód rövid, pár másodperces előzetesét múlt héten mutatták be. Ebből viszont nem sok derült ki abból, hogy mi vár ránk a különleges epizódban. De…

Most azonban kijött egy hosszú, több mint kétperces előzetes,

amiből körvonalazódni látszik, mire számíthatnak a sorozat kedvelői. Például láthatjuk, ahogy a színészeket visszaviszik a díszletbe, illetve az is kiderül, hogy James Corden a sorozat intrójában szereplő szökőkút előtt megbeszélést tart a színészekkel. De Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc bizonyos jeleneteket újra is fognak játszani vagy olvasni.

Jó, de mikor?

A Jóbarátok-folytatás május 27-én érkezik az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban az HBO Max szolgáltatóra, az pedig már biztos, hogy abban a hónapban nem lehet majd még látni a magyar HBO Go műsorán. Az új epizódban egy rakás sztárvendég is. A különkiadás hazai premierjéről egyelőre nincs információ.

“Érdekes lesz újra látni őket. Szerintem sokan vagyunk, akinek a fejében ezek a srácok azóta is ott ülnek a Central Perk kávézóban és Günter még mindig szerelmes Rachelbe.

Kicsit a saját “öregedésünkkel” is szembe kell néznünk majd amikor viszontlátjuk őket. Pont úgy, mint amikor rég nem látott jóbaráttal találkozik az ember.” (Forrás)

Kapcsolódó

 

jóbarátok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük