Jóbarátok-Reunion – különleges és egyszeri visszatérés, nézze az előzetest!

A Jóbarátok május 27-én egy különleges rész erejéig tér vissza az HBO Max-ra. A The Reunion (magyarul: A viszontlátás) című epizód rövid, pár másodperces előzetesét múlt héten mutatták be. Ebből viszont nem sok derült ki abból, hogy mi vár ránk a különleges epizódban. De…

Most azonban kijött egy hosszú, több mint kétperces előzetes,

amiből körvonalazódni látszik, mire számíthatnak a sorozat kedvelői. Például láthatjuk, ahogy a színészeket visszaviszik a díszletbe, illetve az is kiderül, hogy James Corden a sorozat intrójában szereplő szökőkút előtt megbeszélést tart a színészekkel. De Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc bizonyos jeleneteket újra is fognak játszani vagy olvasni.

Jó, de mikor?

A Jóbarátok-folytatás május 27-én érkezik az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban az HBO Max szolgáltatóra, az pedig már biztos, hogy abban a hónapban nem lehet majd még látni a magyar HBO Go műsorán. Az új epizódban egy rakás sztárvendég is. A különkiadás hazai premierjéről egyelőre nincs információ.

“Érdekes lesz újra látni őket. Szerintem sokan vagyunk, akinek a fejében ezek a srácok azóta is ott ülnek a Central Perk kávézóban és Günter még mindig szerelmes Rachelbe.

Kicsit a saját “öregedésünkkel” is szembe kell néznünk majd amikor viszontlátjuk őket. Pont úgy, mint amikor rég nem látott jóbaráttal találkozik az ember.” (Forrás)

Kapcsolódó

 

jóbarátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük