Hollik István újabb szemérmetlen vádaskodása, semmi tény, csak a mocskolódás

Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői videojában ismét kitett magáért, összevissza csúsztatott hazudozott, csakhogy a brüsszeli parlament alelnökének szégyenletes  korrupciós ügyébe bele keverhesse a magyar ellenzéki EP képviselőket. Nem is foglalkoznánk a legújabb hollikiádával, ha nem éreznénk úgy, hogy érdemes, sokadszor is, megmutatni, hogy működik a kormányzati hazugsággyár.

És mindezt rezzenéstelen arccal

A Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői videónyilatkozatában azt mondta: a brüsszeli korrupciós botrányról szóló híradások alapján „erős a sejtésük”, hogy a „dollárbaloldal európai parlamenti képviselői”, Dobrev Klárától Ujhelyi Istvánig kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány első számú vádlottjával, a volt parlamenti alelnökkel, Eva Kailival.
Mint mondta: a „dollárbaloldal” a külföldi befolyásolással kapcsolatos botrányhoz hasonlóan, most is tagad, holott Eva Kailival nemcsak munkakörből adódóan ismerhették egymást, de közös Facebook-bejegyzésekkel, fényképekkel és „vigyorgós szelfikkel is megörökítették bajtársiasságukat”.
Hollik István azt hangoztatta: ideje lenne, hogy a „dollárbaloldal” végre egyenesen beszéljen mind a külföldi befolyásolás ügyéről, mind pedig arról, hogy milyen szerepük volt a brüsszeli korrupciós botrányban.

„Ezt most így, hogy” Hollik úr?

Komolyan semmi legalább „ténynek látszó” állítás csak  sejtések, és a sárral fröcskölés, összesen ennyire futja, abból a rengeteg milliárdból amit a kormány a kommunikációnak nevezett hazugsággyárra, és annak egyik osztályvezetőcskéjére költ. Igen osztályvezetőcske, mert ne feledjük, hogy a hangzatos „kommunikációs igazgató” cím ellenére, Hollik István is csak egy, talán kicsit jobban megfizetett tagja, a papagájkommandónak,(by Kuncze Gábor) akik azt mondják amire betanították őket.

Kapcsolódó: Vágó István párhuzama