Hoppál-bukta, avagy kire érvényesek a KRESZ-szabályok? – a “pártközpont” értelmezésével megspékelve

Hoppál Péter volt kulturális államtitkár, jelenlegi miniszteri biztos nem sumákolt, önként poszolta, ahogy közlekedési szabályt sértett a minap. Tette ezt -feltehetően- azért, hogy tájékoztassa a ködhelyzet pillanatnyi állását az őt közösségi oldalán követőkkel.

Na de miniszteri biztos úr!

Rugalmasan kezelte a KRESZ-előírásait a fideszes Hoppál Péter. A korábbi kulturális államtitkár az autópályán lévő ködöt örökítette meg és osztotta meg Facebook-oldalán – ezt azonban

minden jel szerint ezt vezetés közben tette, ami teljesen szabálytalan.

Pécs felé félúton….

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a műszerfalon jelezett időpont után pár perccel már olvasható is volt a poszt. Mindezt úgy, hogy a kormánypárti képviselő közben 130-al hajtott a sztrádán.

A mobil kézben tartása vezetés közben a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértésének minősül, amiért a helyszínen 10 ezer forint, szabálysértési feljelentést követően 20 ezer forint a bírság.

A Blikk arról írt,

a szögből arra lehet következtetni, hogy a politikus készítette a fényképet.

A lap munkatársai keresték a politikus a történtekkel kapcsolatban, de a cikk megírásáig nem kaptak választ.

A politikus úgy döntött, inkább posztja felett magyarázkodik, sőt nem is Ő, hanem a “pártközpont”

“BREAKING: Köszönjük a néhány sajtóorgánum részéről érkezett érdeklődést és aggódást a fotó kapcsán. Tájékoztatásul közöljük, hogy természetesen képviselő úr vezetés közben kézzel nem telefonál, ez alkalommal is kihangosítón volt saját telefonja. Az admin jogokkal rendelkező utasa készítette a fotót, ő is posztolta a képet, miközben az autót vezető képviselő jobb kezével lejjebb fogta a kormányt. Üdvözlettel: Ogy. Képviselői Iroda”

“Épp most: M6 hazafelé. “Utazás az ismeretlenbe…” “Köd előttem, köd mögöttem, Isten tudja, honnan jöttem…”

<<< Friss hírek! >>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük