Téged „közvéleménykutattak” mostanság? – Beindult a Vodafone-para

Amióta kitudódott, hogy a magyar kormány bevásárolta magát a Vodafone-ba, beindult a facebook-népének sajátos közvéleménykutatása arról, hogy ki, mit tapasztalt. Mint a kommentekből kiderült, bizonyíthatatlan ugyan az összefüggés, de sokakat kerestek meg szóban és/vagy írásban mostanság a cég fizetett kérdezői.

Read more

Nyugi, ha többet kell fizetnie a telefonért és az internetért, az nem áremelés, csak „díjkorrekciós kiigazítás”

A közmilliárdokért felvásárolt Vodafone és persze a többi telefon- és internetszolgáltató is magasról tesz az Orbán-ígéretre, miszerint a rájuk kirótt extraprofit adót nem terhelik át a „kedves ügyfelekre” és feltalálták a csőben a lyukat: kommunikálnak. Ettől ugyan mi fizetjük majd a többletelvonást, de a „duma”, aminek felelőse és a rá biztosított szintén közmilliárdok elköltéltések „ura”: Rogán Antal beindította a kommunikációs kábítást.

Read more

Elfogtunk egy levelet! – Tállai András, a többszörösen kézivezérelt tótumfaktum

Tállai András László nem gyalog-közszolga, a Tiszai Vegyi Kombinátnál pénzügyi előadójából küzdötte fel magát önéletrajza szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőségéig, jelenleg a Pénzügyminisztériumunk államtitkára. Azt gondolhatnánk róla, hogy ez ám a politikai karrier! Persze, máshol…., de „kerítésen belül” az ilyen „felívelés” nem minden esetben tükrözi főszereplője rátermettségét, tudását, bölcsességét, sokkal inkább kézivezérelhetőségét jelenti.

Read more

Orbánban motoszkál a kérdés: hol van jóbarátom, Donald Trump?

A 2022-es választás befejeztével úgy tűnt, kisebb intenzitással nyomul a kormánypropaganda a közösségi oldalakon, a megafonos kreátumok hátra dőltek, de november elején újra „állományba helyeződni” látszanak, a szabinak vége. Hétfőn Berlini látogatása alatt beindították az Orbán Viktor-brand legújabb zászlóshajóját, a miniszterelnöki Twitter-oldalt.

Read more

Hadházy: hétfőn bármerre mentem, egy Audi Q3-as követett – Megérkeztünk az ’50-es évekbe?

Hadházy: „Szolgálati közlemény: itt üzenem Rogán Antal titkosszolgálatokért, korrupció elleni küzdelemért és természetesen a propagandáért felelős miniszternek, hogy szórakozzon inkább valamelyik kedvenc koncessziójával, de ne velem! Az általa küldött telefon pedig sajnos összetört, a SIM kártya elveszett.”

Read more

Pin It on Pinterest