Connect with us

Voks 2024

Halló, lejárató kampány vagyok, velem tart? – Beindult a hegyvidéki Rogán-kampány

Hivatkozási alap: a Magyar Társadalomkutató addig telefonálgatott, amíg kijött a jó eredmény....
Megosztás

„Na, beindult végre a rogáni magasságokat döngető kerületi fideszes telefonos közvélemény-kutatás…” – tudatta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt XII. kerületi közösségi oldala. A Hegyvidéken indulni látszik a júniusi önkormányzati választás valódi kampánya.

Pokorni hűlt helye a tét

Budapest XII. kerületében a Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely, a hegyvidéki önkormányzat jelenlegi képviselője is beszállt a polgármesterségért folyó meccsbe. A Fidesz ikonikus politikusa, Pokorni Zoltán visszalépett, helyette Fonti Krisztina, a jelenlegi alpolgármester lesz a kormányoldali induló. Jelölését hivatalosan egy hete hagyta jóvá a kerületi Fidesz-alapszervezet.

A Kutya Párt Facebook-oldala szerint a friss jelölésmellet máris elkezdődött a telefonos közvélemény-kutatásnak álcázott lejárató kampány.

„Na, beindult végre a rogáni magasságokat döngető kerületi fideszes telefonos közvélemény-kutatás, ilyen kérdésekkel, mint, hogy: szavazna-e olyan jelöltre, aki:

  • feltételezhetően gyerekeknek árult kábítószert
  • saját bevallása szerint jobban keresett drogárulással mint képviselőként
  • elterelésre ítélték drogbirtoklás miatt

Én eddig nem is tudtam, hogy Fonti Krisztina feltételezhetően gyerekeknek árult kábítószert, de mindenképp érdekes Csak ki ne derüljön, hogy ráadásul 0.8-akat adott!”

– írta a Kutya Párt.

A hozzászólásokból….

„Szavazna-e olyan jelöltre, aki 14 éve jobbkeze a korrupciótól bűzlő ügyek elől most menekülő, eddigi polgármesternek?”

„Igen, hívogatnak, jó lenne tudni, ki végzi és ki finanszírozz ezt a „közvélemény-kutatást”, kár, hogy a kérdések 70%-nak megválaszolása után térnek rá a lényegre.”

Szerző