Connect with us

Voks 2024

Magyar Péter vasárnap sem pihen – Van egy újabb kérdése Orbán Viktorhoz

magyar péter, rogán antal,
Megosztás

Magyar Péter mióta február elején  a Partizánnak adott interjújával  elsütötte a startpisztolyt, őrületes tempót diktál nemcsak magának de a politikai élet többi  hazai  szereplőjének is. Hogy mikor alszik, pihen (?) alighanem a nap 25.-26. órájában, mert máskor nem lehet ideje ilyen „úri huncutságra”.

Vasárnapi felütés

Miközben Orbán Viktor miniszterelnök mint egy mérgezett egér rohangál főváros szerte és látszik rajta, hogy sem ő sem a Fidesz nem tudja, hogy most. amikor  az öröknek hitt intézmény a NER recseg ropog, inog, mit kellene tenni, Magyar közösségi oldalán feltesz egy újabb kínos kérdést.

Szélfútta kérdések

Miniszterelnök Úr,

Befújt a szél az ablakon egy nem nyilvános kormányhatározatot (2201/2023), ami arról szól, hogy miként kótyavetyélik el, játszák át haveri, családi körbe a nemzeti vagyon még megmaradt darabjait- kezdődik az újabb kínos bejegyzés, majd így folytatódik:

48 értékes ingatlant sorol fel a határozat, amelyet eladásra hirdetnek. Köztük állami cégek, a büntetés-végrehajtás, a tankerületek, nemzeti parkok, rendőrkapitányságok, a mentőszolgálat értékes balaton parti üdülőjét, oktatási- és rekreációs központjait.

Miért adják el ezeket az ingatlanokat, köztük olyat, amely a legnagyobb még be nem épített balatoni partszakasszal és kikötővel rendelkezik? Miért akarják ezt eltitkolni a magyar emberek elől? Miért fontosabb, hogy a haverok mindenhova lakóparkokat építhessenek, mint, hogy az alulfizetett állami alkalmazottak megfizethező áron egy hétre elvigyék a családjukat pihenni, vagy továbbképzésen vegyenek részt?

Ez a családbarát, vidékbarát kormány? Mire költik a befolyó vételárat? A veje és a haverjai részt vesznek a rövid határidővel meghirdetett liciteken?

Hány nem nyilvános és titkosított kormányhatározatot hoztak tavaly? Miért titkosak ezek? Mi a tartalmuk?

Miniszterelnök Úr,
Vége. Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és minden ilyen mutyit ki fogunk vizsgálni és az elkótyavetyélt nemzeti vagyont vissza fogjuk szerezni!

Utóirat

A posztban ismertetett kormányhatározat valódiságát, éppen mert  titkosított, természetesen lehetetlen ellenőrizni, de kíváncsian várjuk a „megszólított” reakcióját.

Kapcsolódó

magyar

Szerző