Hoppál Péter, álkeresztény országgyűlési képviselő facebookos honlapján újabb gyűlöletkeltő szöveget posztolt, ezúttal az Emberség Erejével Alapítvány egyik akciójával kapcsolatban.

Ezt írja:

„Hol vannak ilyenkor a GYERMEKEK JOGAI? A Soros-alapítványok pénzeit továbbosztó pécsi alapítvány “érzékenyítő” gyermekprogramja ma indul. Joga van-e az iskolának/szülőnek az ilyen nyilvánvaló befolyásolás ellen védeni a gyermeket? Az európai kultúra alapját jelentő Biblia 2000 éve így tanít erről:

“Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsik közül, akik hisznek bennem, jobb volna annak, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tenger mélyébe vetnék. Jaj a világnak a botrányok miatt!”/Máté 18:6-7/”

Miután az országnak már nincs tengere, és malomkövei is megritkultak, a több mint 60 Hoppál-fan hozzászólásaikban egyéb büntetést javasol.

Íme néhány közülük:

  • „− kizavarni őket még az országból is
  • − Ez felhaborito ! Ott helyben szetkergetni az egesz bandat ! Hallo Pecsiek
  • − Kemény munkatáborba velük,jó sokáig , hogy legyen idejük gondolkodni !
  • − De tényleg, miért nincs ott ilyenkor több ezer tüntető, akik elzavarnák ezeket a toprongyokat?
  • − Börtönbe a perverz mocskokkal !!! Ehhez nincs joguk !!!
  • − Egy 20-30 fős tökös gyerek kellene oda csukjában karókkal és jól végig kocogtatni ezeket a tetveket. Ez a fajta ebből ért.
  • − Hol van ilyenkor a gyermekvédelem? Miért kell eltűrni az aberrációt? Mikor vágja jól pofán valamelyik szülő ezeket a férgeket?”

Hoppál nem tudja,

hogy a kereszténység szeretetvallás, nem pedig a gyűlöletkeltés melegágya. Ő csak arra emlékszik, hogy a keresztény szeretetvallás nevében hozzávetőlegesen 800 millió embert gyilkoltak le ezidáig. Úgy tűnik, ebből merít erőt.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét