Bulvár

Horoszkóp az év vége 5 nyertes csillagjegyének

4 csillagjegy óriási szerencséje a karácsonyi időszakban - Te melyiket választanád?
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ma reggel azokról a csillagjegyekről írtunk, akikre igazi tragédia vár decemberben, most lássuk a hónap nyertes csillagjegyeinek horoszkópját! Az év utolsó hónapja mindig egy fontos szakasz az egész évben. Lezárjuk az előzőt és felkészülünk az előttünk állóra.

Kos

Számukra megfelelő együttműködési kapcsolatok alakulhatnak ki ebben a hónapban, de még az is lehet, hogy előnyös szerződéseket írhatnak alá. A  befektetések igen előnyösek lehetnek, és később mindenképp meghozzák a kívánt eredményeket. Ebben a hónapban a megnövekedett bevételnek köszönhetően a régebbi adósságokat is könnyen törleszteni tudják a Kosok. Ezt a szerencsés időszakot azonban sok munka, stressz és fáradozás fogja megelőzni. A pénzügyi téren kisebb kommunikációs probléma is adódhat, de nem kell aggódni, hiszen idővel minden jóra fordul.

Bika

Nagy szerencse vár a Bikákra a karrier területén ígéri a horoszkóp. Ha új, jövedelmezőbb munkahelyet szeretnél, most könnyen találhatsz, így végre egyenesbe kerülhetsz anyagi téren is. Lehetséges az is, hogy az elején túlóráznod kell, de minden plusz erőfeszítésért megkapod a méltó jutalmad. Azonban légy óvatos, ne szórd el fölöslegesen a pénzt, gondolj arra is, hogy a hónap végén még a számlákat is ki kell fizetned.

Szűz

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A kreativitás, és szabadság hozhatja meg számodra a kívánt eredményt. Olyan munkahelyet kell találnod, melyben mindkét területen kiteljesedhetsz. Még az is lehetséges, hogy egy kis saját céget nyitsz, vagy egy híres, kreatív cégvezető segédjének szegődsz el. Olyan dolgot kell végezz, amelyben nyugodtan kiélheted művészi képességeidet. Fizetésemelésre számíthatsz mindenképp, és a karrieredben is nagy előrelépés van a láthatáron-állítja a horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (4)

  1. Ez az öt nyertes csillagjegy az inkább négy. Az ötödiket titkolja valaki?

  2. Szakszon Csaba

    Hálásan köszönöm szépen az Áldást!!

  3. Szakszon Csaba

    Hálásan köszönöm szépen az Áldást!!

Szólj hozzá!