Horoszkóp, avagy a hódítás iskolája

Csak egy kis továbbképzés, gyorstalpaló a hódítás iskolájából, a horoszkóp mint örök tudomány ismeretével! Ha profi vagy a hódításban, még akkor is tartogatunk meglepetéseket a sorrendünkkel. A három fő kérdés: kit mivel, hogyan

Ez még a sor vége

A megtisztelő 12. helyet a Nyilasok szerezték meg, akikért egyáltalán nem kell harcolni. Nyugalom, nem kell rögtön pezsgőt bontani, hogy megünnepelje a könnyen szerzett győzelmet! Először jegyezze fel azt az illemkönyvébe, hogy melyik is az a Nyilas nő, akinek az az elve: „Szex nem szükséges ahhoz, hogy randizzunk”. Csak azért, hogy tudja. Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak, a férfi a szex után azonnal rohan jegygyűrűt vásárolni. Ugye, ez nem így van. Rábeszélni arra egy Nyilas nőt, hogy komoly kapcsolatba kezdjen ez nem könnyű falat, szinte lehetetlen.

A 11. hely a Kosoké, akik utálják, sőt nagyon idegesek lesznek az olyan férfias közeledéstől, mint a virágcsokor (Ennyi pénzt kidobni ilyen közönséges dologra, már bocsásson meg!), az udvariasság (A nagyanyádnak nyújtsál kezet, nagyeszű!), a vacsora meghívás egy drága étterembe (Ünnep van, vagy megkaptad a nyugdíjadat? ). Azaz, a Kosért nem kell harcolni. A Kos inkább hódítani szeret. Add meg magad, vagy menekülj. Menekülj! „Ha szeretnéd, ha nem, mi megtanítjuk neked, hogy mit is jelent az, hogy menekülni”. Azért adjuk ezt a tanácsot, mert nem szabad elvenni tőled minden reménysugarat.

10. helyezett a  Szűz, nem kell semmit ahhoz tenni, hogy meghódíts egy Szüzet. Valóban semmit. Csak meg kell felelni a férfiakkal szemben támasztott követelményeinek. Igen, az összes tengernyi követelményeinek. Ha ezeknek megfelelsz, akkor a Szűz mindent megtesz. Ha viszont nem, akkor már az első közeledéskor lekoptatnak. Ha épp, hogy csak megfelelsz és jó pontokat akarsz szerezni, vagy meg akarod mutatni, hogy mekkora macsó vagy, vigyázz: mert ha a Szűznek nem is kellesz, akkor is rád tapadhat. És addig nem enged el, amíg ki nem veri a fejedből ezt a macsós butaságot. Ezt egy örök életedre megtanulod. Ez egy agymosással egyenértékű.

9. helyezett –a Skorpió. Nem várt fordulat! Valamiért mindenki úgy gondolja, hogy egy Skorpió nő meghódítása hihetetlenül nehéz feladat, pedig ez valójában nagyon egyszerű. Már kora gyermekkorától minden férfi tudja, hogy mit kell tennie: El kell menni Smaragd városba, meg kel keresni a varázslót és el kell kérni tőle az agyat, a szívet és a bátorságot. A bátorság ahhoz kell, hogy közeledni tudjunk a Skorpióhoz, az agy, hogy ne csípjen halálra, a szív pedig ahhoz kell, hogy azt megsüsse, majd egy chiantival leöblítse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük