Tuti horoszkóp a mai napra - Városi Kurír

Sorting by

×

Tuti horoszkóp a mai napra

Ma  az ősz egyik végső nyári napja vár ránk. Nem árt tehát ellőre tisztában lenni azzal, mit ígér mára a horoszkóp. Talán az sem nagy baj, ha picit ehhez az ígérethez hangolja napi terveit. Csapjunk is bel!

Hirdetés

Kos

Ma kissé nehézkesen haladhatnak a teendők, mivel gondolatai  a pihenés, kikapcsolódás körül járhatnak. Érdemes azonban az óra nézegetése helyett inkább a feladatokra koncentrálnia, kedves Kos, nehogy aztán több dolga legyen a nap végére, mint amennyivel kezdte a reggelt. Meg, hát, az idő is gyorsabban telik,  a hétvége feladataival is előbb végezhet, ha tartósan leköti figyelmét az, amivel éppen foglalatoskodik, mintha állandóan csak máshol járnak a gondolatai, ígéri a horoszkóp.

Bika

A mai nap folyamán gondok nyomaszthatják, melyek mostanában egyre több fejtörést okoznak önnek, ám ugyanakkor egy önhöz közeli személy segítő kezet nyújthat a problémás ügyekben, melybe érdemes belecsapnia, mivel ez egykettőre kiránthatja önt a pácból, vagy legalábbis nagyban megkönnyítheti dolgát. Ne is habozzék elfogadni a segítséget, hisz végül is mire jók a barátok, ha nem arra, hogy segítsék egymást. Inkább jöjjön egy szívességgel -a horoszkóp szerint- egy kedves ismerősének, mintsem szenvedjen még heteket olyan dolgokkal, melyeket segítséggel egy csapásra megoldhatott volna.

Ikrek

A mai nap folyamán szert tehet az Ikrek némi kis plusz szabadidőre, melyet ezúttal, pihenés helyett, érdemes olyas valamivel töltenie, amivel rég nem foglalkozott, ám éppen ideje lenne már. Arra is alkalmas lehet ez az idő, hogy valamit elölről, mondhatni a nulláról kezdjen, amivel már rég nem boldogul, ugyanis lehet, hogy ennek az az oka, hogy rossz irányba indult el, így nem jó helyen kereste eddig a megoldást. Eme produktív és tartalmas időtöltés is meglátja, milyen pihentetően hat majd!

Rák

Ma érdemes lenne esetleg egy új táncot kipróbálnia, még annak ellenére is, ha úgy érzi, ön bizony két ballábbal született! Az univerzum ugyanis ma nagyon jó energiákat jelez fizikális és mentálhigiénés területeken egyaránt, azaz rendkívüli fogékonyságát a testet megmozgató, ugyanakkor kulturális és intellektuális metszetekkel is bíró tevékenységek végzése iránt – ígéri a horoszkóp. Ha még csak egy próbaórára is megy el ma, s nem jut ennél tovább a dolog, akkor is hihetetlenül jól fog esni az effajta kikapcsolódás, amellett, hogy még maga is rádöbbenhet, hogy valójában, igenis van tehetsége a tánchoz, csak nem mindegy, melyikhez! Ha pedig esetleg már táncos, nos, akkor ma csakis az öné lesz a parkett, ez garantált!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.