Horoszkópod mondja: 2022-ben ez a szerencsehónapod! – Csekkold, mikor érezheted magad mázlistának!

Nyilas – Május

Amikor végre elérkezik a május, akkor azt erősebben és boldogabban köszöntheted majd, mint valaha! A bolygók szintén a te oldaladon állnak és csakis sikereket tartogatnak számodra mind magánéletedben, mind munkafronton.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

Ma mindenképpen jól tartsa nyitva a szemét, kedves Nyilas, ugyanis a dolgok most nagy változásokon mehetnek keresztül ön körül, s így ildomos ügyelnie, hogy végül is ez jót jelentsen önnek! Annál is inkább így van ez, mivel ma egyre növekvő energiái arra ösztönözhetik, hogy igyekezzen minél inkább kitolni a saját határait, s ismeretlen vizekre evezve. Ma bátran engedjen nyughatatlanságának, s egy sokkal jobb helyen fog a végén kikötni, mint ahol most van!

Bak – Június

Idén nyáron minden nagyon könnyűnek tűnik majd. Nem kell aggódnod, hiszen a sok befektetett meló végre kifizetődik számodra. A csillagok új kezdeteket tartogatnak neked, így figyelj az apró jelekre!

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

A mai napon kulcsfontosságú lehet, hogy semleges maradjon minden, ön körül zajló atrocitás kapcsán, kedves Bak. Nem szabad, hogy hagyja, hogy kihozza bárki is a sodrából, mert az hosszútávon, beláthatatlan következményekkel járna, alapvetően jól bejáratott kapcsolatrendszerére nézve. Maradjon bölcs és igyekezzen megérteni valamelyest mindkét oldal álláspontját, hogy, amennyiben kikérnék véleményét a problémás ügyben, kellőképpen pártatlan tudjon maradni.

Vízöntő – November

A november végre az a hónap lesz, amikorra összeszedted minden bátorságodat és végre felfeded kiszemelted előtt a valódi érzéseidet! A szerelem egész hónapban körülötted fog lebegni, így végre átélheted a legromantikusabb álmaidat.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

Ma meglehetősen erősnek és energikusnak érezheti magát, amire szüksége is lehet, kedves Vízöntő! Bármilyen helyzetbe is kerülne ma, viselkedjen úgy, mint egy rendíthetetlen szikla, s minden lépésével juttassa kifejezésre abszolút függetlenségét és teljes önállóságát. Ha stabilan és következetesen sikerül végig vinnie a napot, nem csak, hogy sérülésmentesen kerülhet el minden konfliktushelyzetet, de még sokat erősíthet aktuális pozícióin is!

Halak – Július

Ebben a hónapban minden csillag melletted áll és csakis szerencsés napokra kell számítanod. Mind a munkában, mind pedig a magánéletben pozitív változások fognak bekövetkezni. Ne félj az újtól, csak jót hoz neked!

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

Ma meglehetősen gyorsan történhetnek ön körül a dolgok, kedves Halak, azonban, ennek ellenére se érezze úgy, hogy önnek is okvetlenül jobban kellene hajtania, hisz a jelenlegi tempóban is éppen elég dicséretesen helytáll. Amúgy is, ön birtokában van a hosszútávon, jó eredmények produkálásának titkának, azaz a módszerességnek, így, míg mások ide-oda ugrálva kapkodnak, addig ön a világért se térjen el a jól kitaposott ösvénytől, mert, a látszat ellenére, az eredmények úgyis hamarosan önt fogják igazolni!

Forrás

 

Horoszkópod mondja: 2022-ben ez a szerencsehónapod! - Csekkold, mikor érezheted magad mázlistának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük