BulvárKiemelt hírek

Horoszkópod mondja: 2022-ben ez a szerencsehónapod! – Csekkold, mikor érezheted magad mázlistának!

Azta! itt kolbászolnak közöttünk 3 csillagjegynyien, akiknek születése egy különleges küldetés kezdete is egyben!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Azt mondod: messze van? Számold újra! Nem szeretnéd tudni, hogy mit hoz a 2022-es év? Szerintem mindenkiben ott bujkál a kíváncsiság kisördöge, van akiben azért, mert most mindennel meg van elégedve és kíváncsi, hogy tartós lesz-e ez a helyzet, vagy azért, mert nincs jó passzban és szívesen megtudná, meddig tart a pech-széria. Bármi is az ok, olvasd, mit tartogat a jövő év!

Kos – Január

Szerencsére türelmetlen kosként nem kell sokat várnod a szerencsés időszakra, hiszen horoszkópod szerint neked már az új év legelső hónapja igazi csodaidőszakot tartogat. Ezt a Mars bolygónak köszönheted, ami Újév óta jelen van a jegyedben. Nemcsak a munkádban számíthatsz extra jó időszakra, hanem a szerelemben is a túlzott szenvedély fog uralkodni nálad ebben az időszakban.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

A mai napon mindenképpen figyelmezzen arra, kedves Kos, hogy amit kifelé mutat, az teljes egészében és egy szemernyi megalkuvás nélkül megegyezzen azzal, amit ön legbelül érez, ugyanis a mai nap folyamán egy erős, önt átformálni szándékozó erővel találhatja szembe magát. Bár tény, hogy az ember folyamatosan változik és alkalmazkodik, legalább annyira fontos, ha nem fontosabb, hogy eközben a lényegi elvei ne változzanak, azaz, hogy önmaga maradjon. Kövesse ezt az elvet és akkor nem fogja a későbbiek folyamán csalódás érni!

Bika – December

Elsőre elég távolinak tűnhet a decemberi hónap, de nem kell csüggedned ettől, hiszen az év többi hónapja is tartogat szuper időszakokat. De decemberben készülj arra, hogy nagyon jó híreket kapsz majd a munkahelyeddel és a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban is. A Vénusz bolygó pedig egy extra lökést is ad majd, hogy mihamarabb teljesülhessenek az álmaid.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

Ma, bármilyen konfliktus helyzetbe is kerüljön, emlékeztesse magát, milyen sok jó dolog is volt már az életében, melyekért érdemes harcolni. Ne hagyja, hogy letörjék és kizökkentsék nyugalmából az ön körül kirobbanó ellentétek. Koncentráljon inkább feladataira, legyen cél- és öntudatos, határozott és elszánt! Ne rendüljön meg egy pillanatra sem, mert akkor sérülhet, inkább fogja fel úgy a dolgot, hogy eme vitás időszaknak is vége lesz egyszer, s majdcsak újra helyére kerülnek a dolgok, csak hinni kell benne. Ön gyógyító és békítő szellem, kedves Bika, hát aszerint is cselekedjen, míg mások csak marják egymást.

Ikrek – Augusztus

Az uralkodó bolygód, a Merkúr ebben az időszakban igazán szerencsés napokat tartogat számodra! Ez a nyár pénzügyi biztonságot, sőt növekedést ígér számodra, de még a magánéletedre is forró napokat jósol.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetően, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentője a környezetében élőknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelően kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellőképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

Rák – Szeptember

Számíts arra, hogy minden eddigi problémád egy csapásra megoldódik. Ez az időszak véget fog vetni az összes aggodalmadnak, így az év hátralevő része már teljes nyugiban zajlik számodra.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

A mai nap folyamán könnyen egy olyan érzés kerítheti hatalmába, mintha még nem állna készen valamire, kedves Rák! Ennek megfelelően, nem lehet könnyű kezelnie bizonyos dolgokat, amik esetében nem érzi, hogy álláspontja szilárd talajon állna, még akkor sem, ha elvi meggyőződésből fakad, amit képvisel. Ne kapkodja el azonban a végső döntést, akármennyire is igyekeznek egyesek nyomást gyakorolni önre, hiszen ahhoz, hogy jó döntést hozzon az ember, alaposan át kell gondolni mindent, amihez pedig idő kell.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!