BulvárKiemelt hírek

Itt az októberi pénzhoroszkóp! – Nem tudtunk várni, már most megmutatjuk!

pénzhoroszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A pénz nem minden, ám az tagadhatatlan, hogy rendkívül fontos szerepet játszik mindannyiunk életében. Lássuk, kinek hogyan alakul az anyagi helyzete októberben, mit ígér a pénzhoroszkóp!

Kos

Pénzügyi szempontból eseménytelen hónap vár rád, stagnálásra számíthatsz. Ha ezzel nem éred be, fektess még több energiát a munkádba üzeni a pénzhoroszkóp!

Bika

A hónap első felében kisebb anyagi gondok üthetik fel a fejüket, és ebben az egyik kollégádnak is szerepe lehet. Figyelj arra, kinek segítesz, és kinek mit árulsz el az üzleti dolgaidról!

Ikrek

Ha vállalkozásod van, akkor ez a hónap megfelelő lesz arra, hogy fejlődjön. Akár a cég megmentése, akár a bővítése a feladat, a körülmények adottak a sikerhez. Legyél bátor, aki minimális kockázatot sem vállal, az nem számíthat sikerre! A hónapban egy kisebb pluszbevételre is számíthatsz, használd fel okosan!

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Anyagi helyzeted javulásának legnagyobb gátja Te magad vagy. Több odafigyeléssel, profibb munkavégzéssel szárnyalhatnál, olyannyira, hogy egy fizetésemelést is könnyedén kiharcolhatnál. De az első lépés a koncentráltabb munkavégzés, figyelmeztet a pénzhoroszkóp!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!