Sorting by

×

A horoszkóp soha sem pihen – szombat van

Minden ember más és más, így van ez az egyes napokkal is, akárhogy is keresgélsz, nem tudsz két tökéletesen egyforma napot találni az életedben, ezért is érdemes minden napot “teljes szívvel” megélni.  Ebben próbál segíteni ez a horoszkóp is.

Kos

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött. Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat. Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával. Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket.
Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Bika

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is. Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét. Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni ez a horoszkóp mai jó tanácsa.

Ikrek

Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelkezik a szükséges tudással és a kellő információkkal egy-egy döntés meghozásához. Nincs abban semmi megvetendő, ha ilyenkor egy barátjától, vagy egy szakembertől, esetleg a napi horoszkópjától kér segítséget. Ha így tesz, akkor végül megnyugodhat és visszatér a rég elveszett béke is a lelkébe. Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.  Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.
Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Rák

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait. Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, hétvége mide, hétvége oda, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú “projekt” elkezdéséhez. Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.