Récsöl! Azért hosszú távra ne tervezzen, drága. Mert rövidesen fog kapni egy visszautasíthatatlan üzenetet: gyere haza fiatal. Márpedig akkor jönni kell! Az idézés nem játék

Juszt se szállok fel a dilivonatra, és írok arról, hogy milyen fekete fólia mögött tömték magukba eltartott kisujjal úriasan – látták biztos a Hyppolyt a lakáj című eposzt, onnan a fenenagy urizálás – naccs’uramék a számukra kimondhatatlan nevű homárokat, meg más gezemicéket.

A kedves mangalicaszerelő úr – jelenleg a falu bikája – számára mondanám, hogy ne legyen nagyon zavarban.

Felesleges. Külföldiül írják, kimondani meg lehetetlen, hagyja a csudába, neki nem kell ezt értelmeznie. Kaja, de nem pacal! Legyen elég neki ennyi. Nem szereti, de ez van. Ára van az úri vircsaftnak. Nem tehetem, hogy róluk írjak, mert az ember ritkán irkál használati tárgyakról. Villáról, amivel kiganéznak, kordéról, amivel a lét a zsozsót, a dellát – hogy mondjam, hogy megértse emberünk is? – kitalicskázzák. Márpedig itt erről van szó. Valójában eszközök. Szerszámok, akik egymást használják. Egy valóban okos nő, aki kihasználva jelenleg még eladható egyetlen árucikkét osztott-szorzott, és rájött, hogy a befektetett energia sokszorosan megtérül.

Hogy a mangalicaszerelő naccs’úr is értse, és ne gondoljon senki semmi pajzánra, mert kizárt, hogy ez is játszik ugyanis ebben a történetben. Ez a tipikus hőszivattyú esete.
Mondom: HŐszivattyú! Ahol kevesebb energiával többet kapunk vissza.

Nos, Mészárosné nemcsak matekból, de fizikából is jó lehet, mert ezt azonnal felismerte

Befektetett ezt-azt, és az egyenlet másik oldalán azonnal megjelent Dubai, a repcsik, jachtok, néhány kastély, ilyenek, meg más csecsebecsék. És mit kellett érte befektetni? Na, mit? Szinte semmit. Vannak ennél sz@rabb melók is. A naccs’úr meg, ennek fejében használja amit kap. Business is business. Megérte? Megérte. Nekik nagyon. Nekünk mondjuk nagyon nem, pont egy ország ment rá, meg lassan egy emberöltő, de ez másik történet. Szóval elengedném a sztorit, mert felejtős. Alszunk még párat – ők is – és Mészárosné majd járhat beszélőre Lőrinchez. Helyijáratú busszal. Merthogy Sopronkőhidán elég szerény a reptéri transzfer. De, az majd egy másik egyenlet lesz. Sokismeretlenes, megoldás nélkül. Ott matekozhat majd a naccs’asszony rogyásig. Mindegy.

Récsöl az, aki igazán megérintett

Meg az ő menekülése. Mondjuk eltévesztette az irányt, de a gyerek nem egy Einstein, ez már rég kiderült. Helyesírni is a nemzet tollától, Schmitt Pali bácsitól tanulhatott. Az még olyan penge nyelvtanból mint a mi királylányunk.

Szóval a nagy igyekezetben nem a kipcsakok fele vette az irányt, hanem Marbellára.

Megjegyezném, hogy az vastagon a rothadó nyugat, de értelmetlen szólni, mert nem is igazán veszi azt észre a kis drága – persze, hogy drága. Csak fukszokból magára aggat rendes üzemmenetben több kilót, lássák már a népek, hogy frissen kapaszkodott fel az uborkafára – Szóval nem veheti észre: jó-jó, hogy gyorsan futott, csak rossz irányba, mert napkelet másfele van. Tudniillik Marbella a jóravaló orosz gengszterek mekkája, ahol előbb lőnek, aztán köszönnek zdrasztvújtyét. Így mintha hazaérkezett volna a szent család.

Nagy különbség nincs az általuk ismert viszonyok között, legfeljebb a bicepszek,

meg a személyi használatú gépágyúk méretében, és…ööö…szóval…. Szijjártó gyúrjon még vagy száz évet, még van mit kipattintania bőven. Az sem baj, ha nem fotózza le minden mozdulatát az aranyáron alkalmazott stáb, hogy az ég áldja már meg az urizálós bandáját!

Szóval a tény, tény marad, Récsöl elmenekült, mindegy is mivel magyarázzák

Vitte a családi étkészletet is gondolom, mert nem bízik a papában. Vagy azért, mert attól fél – joggal – hogy a papa megy zacskót ragasztgatni rövidesen, vagy abban nem bízik, hogy apuska hibbantságában nem perzseli fel teljesen az országot. Mindegy. Elmenekült. Gratulálok. Ennyit a hazáról a szeretetről, meg a nemzetről. Meg papa összes pudvás-ótvaros hazugságáról.

Récsöl! Azért hosszú távra ne tervezzen, drága. Mert rövidesen fog kapni egy visszautasíthatatlan üzenetet: GYERE HAZA FIATAL. Márpedig akkor jönni kell! Az idézés nem játék.

 

Récsöl! Azért hosszú távra ne tervezzen, drága. Mert rövidesen fog kapni egy visszautasíthatatlan üzenetet: gyere haza fiatal. Márpedig akkor jönni kell! Az idézés nem játék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest