Bruck András: Ráhel és István hazaérkezett! – Miért is “migránskodnak” a saját lábon állók?

“Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.” – írta Orbán Ráhel közösségi oldalára a Blikk szerint. Marabellába költözött a família, ott migránskodnak egy ideig.

Ne legyen “szagvak”!

A pénteki nap híre, az elsőre hihetetlennek tűnő információ, aminek birtokába a Blikk jutott:

a miniszterelnök, Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le.

Hogy mindez igaz, azt bizonyítja Orbán Ráhel Instagram-bejegyzése, amit nem tudott a lap bemutatni, mert “privát” beállítáésának köszönhetően csak a bennfentesek olvashatják “eredetiben”:

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.

Hoppácska! Elege lett a kerítésen belüli kultúrával?

A hírek arról szólnak, -a portál szerint- hogy

a család külföldre távozásának oka a spanyol tanulás, emellett Ráhel onnan dolgozik, a családfő, Tiborcz István viszont többször hazautazik majd az üzleti ügyei miatt.

Tiborcznak ugyanakkor spanyol érdekeltsége is van, hiszen a cége nemrég szállt be egy spanyol beruházásba, ez is a hirtelen költözés okai között lehet.

Sűrűn repked majd a kormánygép Spanyol honba?

Ha Orbán miniszterelnök találkozni akar ezután első szülött lányával és az unokákkal, akkor bizony fel kell ülnie a repülőre. Hogy melyik légitársaságot választja, az a jövő zenéje.

Bruck András gondolata a fentiekkel kapcsolatban: Ismét kevesebben lettünk…

“Szenzációs hírrel kezdődött a nap: Orbán Ráhel és a férje, Tiborcz István a spanyolországi Marbellába költözött. Legidősebb gyerekük már a tanévet is ott kezdte el. Ráhel egy Instagram-bejegyzésben tudatta követőivel, hogy elhagyják Magyarországot.

Vajon távozásuk fél évvel a választások előtt nem tűnik-e majd sokak szemében afféle elmenekülésnek?

Mindenesetre tovább színesíti a hírt, hogy a brit Guardian csupán pár hónapja, május 20-án cikket közölt az alábbi címmel: A united nations of crime: how Marbella became a magnet for gangsters.

A cikkből kiderül, hogy Marbella a szervezett bűnözés nemzetközi központja, ahol a legtöbb bűnügyi csoport jelen van. A terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem spanyol hírszerző központja szerint Marbellában 59 ország mintegy 113 bűnöző csoportja tevékenykedik.

Ez megnyugtató, Ráhel és István hazaérkezett.”

Cseri László fotóművész szerint….

“A spanyol rendőrség nagy erőkkel nyomoz, miután ma hajnalra eltűnt a tengerparti város, Marbella egyik, golfozót ábrázoló szobra, és a “MARBELLA” feliratot is átírta valaki az éjszaka folyamán. A példátlan bűncselekményre egyelőre nem találnak magyarázatot.”

 

Ráhel és az Ő fényes karrierje

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Pont akkor döntött a miniszterelnöki sarj a távozás és a “más kultúra” megismerése mellett, amikor már majdnem saját lábára állt. Emlékszik?

 

"Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát." - írta Orbán Ráhel közösségi oldalára a Blikk szerint. Marabellába költözött a família, ott migránskodnak egy ideig.

3 thoughts on “Bruck András: Ráhel és István hazaérkezett! – Miért is “migránskodnak” a saját lábon állók?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.