Az megvan, hogy mit kapott volna a kormány-megmondóktól Gyurcsány, ha az Ő srácainak egyike költözött volna el családostól?

A pénteki nap híre volt, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István gondoltak egy merészet és leléptek az „unióban legjobban teljesítő Magyarországról” és úgy döntöttek, hogy „“hello, Spanyolország! Hello új kihívás!  (…) Új kultúrát, új nyelvet, új embereket” akarnak megismerni, tehát irány Marabella!

Játsszunk el a gondolattal…

Gábor György fejben lejátszotta, mi történt volna, ha Gyurcsány Ferenc sarjai közül jutott volna eszébe valakinek hasonló lépésre szánni magát:

„Próbálom elképzelni, miként szólítgatták és cirógatták volna nemzeti-keresztény elkötelezettségű kormánypárti politikusok, valamint jó bérből és fizetésből élő kurzussajtósok Gyurcsány Ferencet, ha péntekre virradóra róla tudta volna meg Magyarország információra kiéhezett népe,

hogy valamelyik gyermeke, házastárssal, unokákkal, tokkal-vonóval kitántorgott a nyugati világba, hogy a gyerekek „egy csodálatos helyen” kezdjék el a tanévet (vagy 3000 km-re a Nemzeti Alaptantervtől), „új kultúrát, új nyelvet megismerve”, (mint arról tiszta forrásból értesülhettünk, a gyermekek „már most imádják az iskolát”, holott Takaró Mihály amott nem farigcsálta nemzetivé a tanrendet, továbbá se Maruzsa államtitkár, se Klebelsberg Központ), végső soron csak azért, hogy testközelből működtethessék az ottani szállodájukat, amely várhatóan egy szállodalánc részét képezi majd. Egy olyan helyen, amely nem mellékesen a világ gengsztereinek offshore-paradicsoma, kábítószerrel-olajmilliárdokkal-pénzmosással-fegyverkereskedelemmel folyó Kánaánja.

Summa summarum: szemét alak ez a Gyurcsány, most már aztán igazán Stop, Gyurcsány!,

meg az 1%-nyi mínusszal majdnemGyurcsányKarácsony, meg az egész tehetségtelen bagázs, akik úgy akarnak kormányozni, hogy még a gyermekeiket sem voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani, legjobb gyerekkori barátból Európa egyik leggazdagabb gázszerelő-milliárdosát előállítani, s végtelen szorgalmukból és munkabírásukból még egy szaros hatvanpusztai kéglire sem futotta. Apropos, Hatvanpuszta!

Hogy az miként is lett, azt nem tudhatjuk, mert abban a családban a gyerekeknek nem szokás beleszólni a szülők dolgába. Eközben a nyugatra távozó család világos üzenete, hogy amott a szülők sem szólnak bele a gyermekek dolgába.

A liberalizmus diadala!

Utóirat: a kiköltöző családot remélhetőleg a Magyar Honvédség tulajdonában lévő, ám kizárólag privát célokra használt repülőgép fuvarozta a távoli, „csodálatos helyre”, az „Ugyanott már luxusjacht is rendelkezésre áll” fedőnevű, 857 évre titkosított honvédségi akció keretén belül.”

Aki lemaradt volna….

A sajtóban atombombaként robbant a hír, hogy a mi Rasink férjestől a spanyolországi Marbellába költözik. A Blikk álllítása szerint a Tiborcz-Orbán pár legidősebb gyermekét már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába. Orbán Ráhel egy Instagram-bejegyzésben tudatta követőivel, hogy elhagyja az országot – oldala azonban privát, a bejegyzést a Blikk csak idézni, megmutatni nem tudta:

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.”

Fotó: Cseri László

 

Az megvan, hogy mit kapott volna Gyurcsány, ha az Ő srácainak egyike költözött volna el családostól?

3 thoughts on “Az megvan, hogy mit kapott volna a kormány-megmondóktól Gyurcsány, ha az Ő srácainak egyike költözött volna el családostól?

  • Nem értem. Hogy’ nem Kínába távozott? Hiszen ott kel a Nap, ott van a jövő. A Nyugat éppen hanyatlik, megy tönkre. Ráhel asszony csak nem a szennyes liberál-marxista mocsárba viszi a gyermekeit?!

  • Ez a banda csak vizet prédikál de bort iszik, erre jó ez a közmondás… OV egy hazug mocskos álszent aljas diktátor,, lassan a nép átlátja pofátlan tolvaj és sunyi dolgait,, te is mehetsz putris,de a börtönbe sötét fajzat

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük