Hurrá! Orbán Sára is saját láb(unk)ra állt! – Első cége bejegyezve!

Orbán Viktor újabb gyermeke döntött úgy, hogy vállalkozó lesz, Szokira-Orbán Sára 2021 végén, december 14-én alapította meg másodmagával az Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft.-t, amit a cégbíróság 2022 első napjaiban, január 4-én jegyzett be – vette észre az mfor.hu a cégnyilvántartásban.

Tovább

Hadházy kérdez: szeretne saját luxusszállodát közvetlenül a Balaton partján?

Emlékeznek még, amikor az ember fia-lánya gondolt egyet, be- illetve felült a megfelelő közlekedési eszközbe(re) és elzötykölődött a Balatonra? Bárhol szállt is ki(le), egyben biztos lehetett: azon melegében lemehet a tópartra és csobbanhat egyet a magyar tengerben. Nem állta útját senkinek egy-egy kerítés, biztonsági őr, nem néztek ferde szemmel “eliték”, hogy mit keres egy gyütt-ment az Ő vizükben…. egyszerűen mindenki élvezhette a főleg szabadstrandolást.

Tovább

A Turisztikai Ügynökségnek azért kellenek a szállodák adatai, hogy Ráhel és férje tudják, melyiket kell megvenni? – Hadházy képviselő konferencián járt…..

Azt tudta, hogy 2019 nyara óta a magyarországi szállodákban elindult a digitális adatszolgáltatás a nemzeti turisztikai adatszolgáltató központ (ntak) rendszerébe. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)  2019. október 1-től a panziók, 2020. január 1-vel pedig a kempingek, üdülőházak, közösségi szálláshelyek, falusi és egyéb szálláshelyek tehát a teljes szálláshelyszolgáltatási szektor digitálisan szolgáltat majd forgalmi statisztikai adatot.

Tovább

Csak úgy magyarosan a Costa del Solon! – Az Orbán-Tiborcz szállodát Spanyolországban is közpénzből újítják fel!

Ahogy csütörtökön kibukott, Orbán Ráhelék nem cicóznak Spanyolországban sem, egyik legnagyobb korrupciós ügyben 50 évre elítélt üzletembertől vették meg a miniszterelnök lányát  kreatív vezetőként alkalmazó BDPST Group nevében a tengertől 300 méterre lévő szállodaépületet. Péntekre újabb érdekességre derültfény….

Tovább

Az Orbán maffia utolsó nagy rablása?!

A Fidesz maffia vezére bejelentette az arra szolgáló intézkedéseket, hogy megvásárolják a 2022-es választások előtt az agyhalott magyarok szavazatait. Pl. 2022. február 15-ig visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek a 2021-ban befizetett személyi jövedelemadót. Az összeg felső határa az előző évi átlagbér éves adótartalma. Adóvisszatérítést kapnak a gyereket nevelő kisvállalkozók is. Az EKHO-s szülők az SZJA-ként befizetett összeget kapják majd vissza. A Katások a befizetett átalányadó negyedét kapják meg, ha gyereket nevelnek.

Tovább

Az megvan, hogy mit kapott volna a kormány-megmondóktól Gyurcsány, ha az Ő srácainak egyike költözött volna el családostól?

A pénteki nap híre volt, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István gondoltak egy merészet és leléptek az “unióban legjobban teljesítő Magyarországról” és úgy döntöttek, hogy ““hello, Spanyolország! Hello új kihívás!  (…) Új kultúrát, új nyelvet, új embereket” akarnak megismerni, tehát irány Marabella! Játsszunk el a gondolattal, mi történt volna, ha Gyurcsány Ferenc sarjai közül jutott volna eszébe valakinek hasonló lépésre szánni magát…

Tovább

Ezek az Orbánok mindig kitalálnak valamit! – Ráhel butikot nyit jópénzű kis- és nagymamáknak!

Orbán Ráhelnek mozgalmas hónapjai vannak mostanság! Először céget vett a nevére, aztán kiderült róla, hogy ért a lakberendezéshez és nyomban meg is nyert egy szállodaberendezés-lehetőséget, most meg boltot nyit. Le a kalappal, még a végén tényleg leszáll a lábunkról és kipróbálja a sajátján tipegést! Na jó, a kezdő tőkét tőlünk kapta, de mégis…..

Tovább

Hatalmas UNESCO-maflás Orbánnak és Mészárosnak, a csodaikreknek – Leállítanák az oligarcha Fertő tavi ámokfutását

Az UNESCO az ICOMOS véleménye alapján a Fertő tavi beruházás azonnali felfüggesztését sürgeti, ellenkező esetben veszélybe kerülhet a terület Kiemelkedő Egyetemes Érték besorolása – áll abban a Greenpeace-hez is eljuttatott levélben, amelyet az UNESCO igazgatója írt az UNESCO magyarországi nagykövetének

Tovább

Demagógisztáni napló: Orbán Gundel-kommunizmusa

A Gundel a jelek szerint szociális gondoskodás alá vette a miniszterelnökség dolgozóit. Esetleg csak a miniszterelnököt? Bármi lehet. Az ominózus eset kapcsán azonban van, aki számolni kezd, és van, aki nem. Ugyanakkor Orbán igen magasra dobta a labdát. Kérdés, hogy az ellenzéki kommunikáció ezt lecsapja-e?

Tovább

Cegléden “Ráhelezni tilos” kiegészítőtáblák a város határán!

Cegléd városának fideszes polgármestere most aztán magyarázkodhat! A város összes bevezető útjánál “ismeretlen tettesek” táblával adják tudtára az arra közlekedőknek, hogy a helyiség belterületén “Ráhelezni tilos”. Ismerve az Orbán-vasutazó graffitik eltüntetésének rohamtempóját, feltehető, hogy a kommandósok már “intézkedés alá vonták” a tacepaokat.

Tovább