Mit keres a “Vezénylő Tábornok” lánya, Rasika férjestől Marbellán?

Rasi privát Instagram posztban tudatta követőivel, hogy a spanyolországi Marbellára költözött férjével, Tiborcz Lámpagyújtogató Istvánnal és gyerekeivel. A Fidesz média már nyomja, hogy a balliberális gyűlölködők üldözték el őket az országból. Persze. Ilyen érzékeny lett Rasi a végére.

Bayer Habzószájqrvaanyádgyurcsány Zsóti nem teszi fel a kérdést,

hogy ugyan mi a francért költözik el más országba a “Vezénylő Tábornok” kislánya családostól, ha a magyar föld Európa paradicsoma, ahol minden csodálatos? Mert az agyhalott híveknek ezt nem lehet megmagyarázni. Ellentétes minden eddigi Fidesz kommunikációval, mi szerint Magyarország a világ mennyországa, ahol minden szép és jó.

Hoppá!

Rasi posztolta, hogy a gyerekek nyelvet fognak tanulni a suli mellett. Hoppá! Nálunk nincsen spanyol tanár? Vagy nem telik az ifjú férj jövedelméből rá? Dehogynem. Megint parasztvakítás az egész. El ne higgye már senki, hogy Ráhelke gondol egyet, oszt viszi a pujákat külországba. A Magyarok Atyjának unokáit. Aki a magyar földért él hal, ezért áldozza fel “hű életét!” Meg az ő szerető népéért. Azt is írják, hogy Tiborcznak lesz ott valamilyen üzlete. Na ezt elhiszem…

Ez kommunikációs megelőző csapás, amit a baloldal előbb reagált le. A Fidesz rajongók pedig nem tudják hova tenni, de majd megelégednek a magyarázattal, hogy jó spanyol nyelvtanár kellett, meg az új családi üzlet stb.

Persze hazugság az egész, mint ahogy az Orbán rendszer minden narratívája. Orbán tudja, hogy a hívekben nem kelt jó érzést, ha a lánya családostól elhagyja az országot, hiszen ez ellentétben áll mindazzal, amit eddig röfögtek minden fórumon. “Gyere haza Fiatal!” Erre az ő lánya lelép. Ezt nem lehet jól megmagyarázni a mélymagyaroknak.

Ennek ellenére kihelyezett Orbán fészket hoznak létre Marbellán!

Csak ötletelhetek

Nehogy elhiggye már valaki, hogy ez Rasika magán akciója, amiről vidám kis posztban tudósítja rajongót. Tudták, hogy ki fog derülni. Az első turista kiposztolja, aki látja majd őket a spanyol tengerparton. Elébe kellett menni a dolgoknak. Erről szól ez az ügy. De mit keresnek ott valójában? Csak ötletelhetek.

Orbánék hetente közvéleménykutatnak, ugyancsak lopott közpénzen. Pontosan tudja, hogy veszíteni fog 2022-ben. De ezt nem árulhatja el a híveknek, mert hiszen ő legyőzhetetlen!

Mondja tovább a sületlenségeket a Kossuth rádióban péntekenként, de már csomagolja a családi ezüstöt, meg ami az országból még maradt. Az egyetemeket, termőföldet, a Hajógyári szigetet stb. Tudja, hogy ha veszítenek, akkor a központi közigazgatás is kikerül a kezéből. Még sok lóvéjuk van a magyar bankrendszerben. Bár nagyrészt svájci és más külföldi számlákon tárolhatják a lopott pénzt.

Egy kormányváltás esetén viszont a jelenlegi ellenzéknek módja lesz a rendőrségen, a titkosszolgálaton, a bankfelügyeleten stb. kertesztül vizsgálatok indítani a zsákmányolt szajré felkutatására. Mindent ki kell tehát vinni az országból!

Olyan banki számlákra kell áthelyezni, amikre a magyar hatóságok csak nehézkesen, nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében nézhetnek rá. De a beépített embereik mindenhol ott vannak az államszervezetben. A rendőrségen, ügyészségen, bíróságon stb. Ki kell tehát talicskázni időben a vagyont az országból biztonságos helyre. Mire ott a magyar hatóságok nemzetközi együttműködés keretében keresnék a lóvét, addigra a kapott infók alapján már csak üres számlákat találna az Interpol.

Jó a kapcsolat Dubaival, ahol nincs kiadatás

A nemzetközi sajtó szerint Marbellában székel mintegy száz bűnözői csoport. Képviselteti itt magát a nápolyi camorra, a szicíliai maffia, a marseillei alvilág, az orosz, albán, ír bűnözők, a kolumbiai drogkartellek, a mexikóiak stb. Mossák a lopott pénzt az itteni bankokban és pezsgőznek, kábítószereznek veszettül. Jó a kapcsolat Dubaival, ahol nincs kiadatás, ott telelnek a főnökök és ha tiszta a levegő, Marbellán töltik a nyarat. Mindennek kiszolgálásra rengeteg bank áll a kedves ügyfelek rendelkezésére, akik nem sokat kérdeznek a pénzek eredetéről. Ha én lennék egy maffia vezére, helyeznék ide megbízható embert…

Persze ennek biztosan semmi köze Rasiékhoz. Csak úgy eszembe jutott.

(Illusztráció: Pápai Gábor)

Kapcsolódó

 

rasi

 

One thought on “Mit keres a “Vezénylő Tábornok” lánya, Rasika férjestől Marbellán?

  • Nem más mint mocskos gazemberek egy aljas libával ,aki nem szégyenli a nép pénzén élösködni,, remélem az élet visszaadja ezeknek a bünözőknek amit érdemelnek, OV aki a gyülölet megalkotója, meg fog bünhödni, én már gyülölöm ezt a tolvaj szemét bandát !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük