Mészáros Lőrinc és a „skacok” 2.600 kilométert „zötykölődtek” Marbellára a Puskás Akadémia felkészülőmeccsére

Már megint Marbella? Most nem az Orbánvő és kedves családja kapcsán vetődött fel a spanyol város neve, de a népszerű keresgélős játékban azt mondanánk, hogy „melegszik”. Mészáros Lőrinc és baráti, egyben üzleti köre repülőre pattantak, hogy a helyszínen szotyizzák végig az elképesztően izgalmas felcsúti Puskás Akadémia kontra a német másodosztályban 13. helyen álló Karlsruhe focimeccsét – írta meg a 444.hu.

Bejött a „gyere haza fiatal”-program? – Orbán Ráhelék újra Budapesten folytatják….?

A 2022-es választás 2/3-al megnyerve, a papa immár 5. alkalommal megválasztott miniszterelnök, a titkok kézbentartója Rogán Antal, ugyan mi kell még ahhoz, hogy a marbellai migráció után hazaköltözzön és újra a közös lábunkra alapozva álljon a sajátján Orbán Ráhel és kedves férje Tiborcz István? Na ugye, hogy semmi!

„Szia uram” és a szépségipar? Miért pont ehhez ne értene? – Tiborcz -Orbánvő- István új utakon…..

Igaza is van Orbán Viktor „saját lábon álló” lányának és férjének! Mindent ki kell próbálni, aminek a közelébe kerül -lökik- az embert! Most -úgy tűnik- a szépség-tisztálkodás-iparban próbál szerencsét Tiborcz István, az eddig sem „egypróbás” vő. Már csak a Marbella-Budapest távolságot kell áthidalnia, ami egy ilyen sokoldalú fiatalembernek ezzel a regnáló-hátszéllel nem lehet probléma!

Vásárhelyi Mária: ki volt ez számítva! – A téma meg sem karcolta az emberek ingerküszöbét. Pedig lett volna min felháborodni!

Ki volt számítva, hogy az előválasztás izgalmai majd felülírják azt, hogy ez a bejelentés legalább néhány napig uralja a napirendet, és hogy ez a – szerintem az elmúlt évtized legpofátlanabb, legfelháborítóbb, legbotrányosabb döntése elnyerje méltó helyét a közbeszédben.

A szállodának -a pénzzel ellentétben- nincs szaga? – Orbán Ráhelék gázos hotelvásárlása Spanyolországban

Úgy látszik, van, aki bárhová nyúl, kéteshírű dologba akad. Így lehet ez az Orbán-Tiborcz házaspárral is, nem tehetnek róla, ilyen társaságban mozognak, vagy csak pechjük van. Spanyolország egyik legnagyobb korrupciós ügyében ítélték el korábban azt az üzletembert, akinek az egykori, murciai szállodaépületét megvette a Tiborcz István érdekeltségében álló, Orbán Ráhelt kreatív vezetőként alkalmazó BDPST Group.

Viva España! – Milyen helyre is költözik Orbán Ráhel?

Bejárta a sajtót, hogy Orbán Viktor lánya és az OLAF-jelentések szerint korrupciógyanús ügyletekben érintett veje, Tiborcz István elköltözött Magyarországról és Spanyolországban kezdenek átmeneti, új életet. A család Marbellán telepedett le, ahol nem csak a lakhatás, de a magániskolák sem olcsók: a megjelent tényfeltáró cikkek szerint Orbán Viktor unokája havi kétmilliós tandíjért járhat majd az egyik helyi intézménybe.

Récsöl! Azért hosszú távra ne tervezzen, drága. Mert rövidesen fog kapni egy visszautasíthatatlan üzenetet: gyere haza fiatal. Márpedig akkor jönni kell! Az idézés nem játék

Récsöl az, aki igazán megérintett. Meg az ő menekülése. Mondjuk eltévesztette az irányt, de a gyerek nem egy Einstein, ez már rég kiderült. Helyesírni is a nemzet tollától, Schmitt Pali bácsitól tanulhatott. Az még olyan penge nyelvtanból mint a mi királylányunk. Szóval a nagy igyekezetben nem a kipcsakok fele vette az irányt, hanem Marbellára.