Bejött a "gyere haza fiatal"-program? - Orbán Ráhelék újra Budapesten folytatják....? - Városi Kurír

Sorting by

×

Bejött a “gyere haza fiatal”-program? – Orbán Ráhelék újra Budapesten folytatják….?

A 2022-es választás 2/3-al megnyerve, a papa immár 5. alkalommal megválasztott miniszterelnök, a titkok kézbentartója Rogán Antal, ugyan mi kell még ahhoz, hogy a marbellai “migráció” után hazaköltözzön és újra a közös lábunkra alapozva álljon a sajátján Orbán Ráhel és kedves férje Tiborcz István? Na ugye, hogy semmi!

Hirdetés

Hívták, jött…..

Úgy tűnik, valóban csak átmenetileg költözött Spanyolországba Orbán Viktor lánya, Orbán Ráhel és családja – erre utal az az elég egyértelmű interjúrészlet, amiben Orbán Ráhel azt mondja,

gyerekei ősztől a 12. kerületben járnak majd óvodába és iskolába.

“Hello, Spanyolország! Hello új kihívás!

Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.”

– írta Orbán Ráhel közösségi oldalára a Blikk szerint 2021 szeptemberében, amikor Marbellára tették át székhelyüket. A hírek arról szólnak, -a portál szerint- hogy

a család külföldre távozásának oka a spanyol tanulás, emellett Ráhel onnan dolgozik, a családfő, Tiborcz István viszont többször hazautazik majd az üzleti ügyei miatt.

Tiborcznak ugyanakkor spanyol érdekeltsége is van, hiszen a cége nemrég szállt be egy spanyol beruházásba, ez is a hirtelen költözés okai között lehetett.

Ráhel és a bababolt

Pár hónapja elindult Orbán Ráhel online bababoltja, az Odu, most pedig a 12. kerületben, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban boltja is nyílt kedden. Emiatt készített vele interjút a Hyperandhyper.com. Az interjúból kiderül, hogy:

  • hat és fél éve találta ki, hogy szeretne bababoltot nyitni, épp akkor várta az első gyerekét;
  • a gyerekek számával fordítottan arányosan csökkent a megvásárolandó termékek száma, „persze, ez azzal jár, hogy Berci fiam szegény néha rózsaszín sportcipőben jár. Ugyanakkor büszke voltam arra, hogy akár 3-4 gyerek is hordta ugyanazokat a ruhákat” – mondta.
  • Fontos neki a fenntarthatóság, ezt ma nem is lehet figyelmen kívül hagyni. „Ugyanakkor nem szeretnék képmutató sem lenni, nem minden termékünk készül száz százalékig fenntartható alapanyagokból.”
  • Mindig tudta, hogy több gyereket szeretne, ő is nagy családból jön, „mi is egymás ruháit hordtuk, egymás játékaival játszottunk, ugyanabban a kiságyban aludtunk. Ezeknek a dolgoknak számomra értéke van.
  • Nemcsak fenntarthatósági, hanem érzelmi okok miatt is lényeges volt, hogy minden gyermekemet ugyanabba a kiságyba fektessem le, és ne kelljen egy ruhát három mosás után kidobni, hiszen emlékek fűződnek azokhoz a ruhadarabokhoz.”
  • A boltja a 12. kerületben van, azért ott, mert ő is ott nőtt fel, és jelenleg is ott lakik. „A gyerekek ide járnak majd szeptembertől iskolába, óvodába”, mondta.
  • A bolt elindításához szükséges folyamatokat Spanyolországból intézte, de online ez sem volt olyan vészes. „A BDPST Konceptben hotelek és éttermek narratívájának, koncepciójának, márkastratégiának megalkotásával foglalkozunk. Az ODU egy kicsit a két tevékenységem találkozása, hiszen az anyaságban és a közgazdaságban szerzett tapasztalataimat ötvözöm a vendéglátással.”
  • Egy előítéletektől mentes teret akar létrehozni, hogy egy közösség alakulhasson ki anyák és anyák között, ezért tematikus eseményeket, pl. felolvasóestet is szerveznének oda.

Fotó: drMáriás

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Bejött a “gyere haza fiatal”-program? – Orbán Ráhelék újra Budapesten folytatják….?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.