Sorting by

×

Orbán Ráhel: mit adhatok? – Ha a miniszterelnök-leány boltjában akar vásárolni, megteheti!

Azt nem tudni, hogy a Marbella-Budapest távolságot milyen gyakorisággal utazza végig Orbán Ráhel, a jelenleg üzletasszony-lábon álló miniszterelnök-lány, mindenesetre elképzelhető, hogy egy álmos reggelen Ő köszönti boltjában a betérő anyukát-apukát-nagyszülőt, ha a szemük fényének igényes, de legfőképpen drága cuccot akarnak vásárolni. Egyelőre legyen elég annyi, hogy a webshop nyitott honlappal vár minden érdeklődőt!

Ez itt nem a reklám helye, de… “elindult az ODU. webshop, az apró örömök különleges választéka”

Ahogy arról tavaly nyáron beszámoltunk, Orbán Ráhel saját céget alapított Odu Store Kft. néven. A céget ő vezeti, más tulajdonos nincs benne, és hamarosan fizikai formájában is üzlete nyílik majd a Hegyvidék Bevásárlóközpontban.

“A közös játék öröme és a családdal együtt töltött vidám pillanatok értéke felbecsülhetetlen. Ezért álmodtuk meg az Odu-t, amelynek csupán egyetlen missziója van: prémium minőségű, fenntartható és interaktív játékok segítségével hozzájárulni egy olyan meseszép világ megteremtéséhez, ahol a kicsik szabadon élvezhetik kreativitásuk csodáját, miközben a szülők játszva sajátíthatják el a tudatos, környezetbarát gyermeknevelés mesterségét”

– fogalmazta meg Orbán Ráhel -vagy valaki- webshopjának hitvallását.

Magyarra fordítva…

ha elég procc vagy és tele a bankkártyád, itt a helyed!

A kínálatból: van cumi 8.290- forintért, de aki nem ragaszkodik a felsőkategóriához, már 2.190.- magyar fizetőeszközért eldicsekedhet a játszótéren, hogy “az Orbántól van a cucli”. Azoknak sem kell máshová menniük, akik testpermetre áhítoznak: alul-felül természetes alapanyagból kínálnak ilyet 12.200-ért, krémfürdő babának-mamának 10.950-ért. Ha játékra vágyik a betérő a kicsinek, szerszámoskészletet 16.900-ért, “banyatankot” 23.490-ért vihet haza. Hogy ne szakadjon el a vállalkozó a gyökereitől, árul vidéki (játék) házat is 48.900-ért, amit 3 év felettieknek ajánl. Gondolva a “feltörekvő” szülőkre, a a legolcsóbb áru egy törlőkendő 800 forintért.

Orbán Ráhel eddigi “saját lábon állásai”

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Orbán Ráhel: mit adhatok? – Ha a miniszterelnök-leány boltjában akar vásárolni, megteheti!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.