Most jó lenni közszolgának! – Orbán Ráhel remek ízlésével már tervezi a hacukájukat

Na jó, fizetésemelés nem lesz, többet kell dolgozni, előmeneteli lehetőség nincs, na de mégiscsak más érzés lesz, ha köztisztviselőként egy eredeti, hamisítatlan Orbánban fogadhatja az ügyes-bajos dolgukkal hozzá fordulókat az ember fia-lánya.

Az Orbán-lány messze-földön híres ízlése

Ráhel már bizonyított: remekül ért az öltözködéskultúrához, kisujjában van a divat csínja-bínja. Feltehetően ő felel édesapja remek megjelenéséért is, hiszen ki tudná jobban, mi áll jól a papának, ha nem Ő.

Orbán-papa gondoskodik melóról mi mindannyian pedig a pénzről

Először Mészáros Lőrincen keresztül oldotta meg az atyuska a focisták öltözködését létrehozva a 2Rule kerítésen belüli világmárkát és egy kalap alatt megoldotta a felvevőpiacát is a cég remekbe szabott cuccainak, hiszen amelyik focicsapat adott magára, abban rúgta a bőrt. Most a közszféra és Ráhel a soros.

“Az állami szerepvállalás a divatban csak itthon tűnik szokatlannak, számos országban ez bevett gyakorlat”

– mondta Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat és Dizájn Ügynökség (MDDÜ) igazgatója a Magyar Nemzetnek.

A divat két éve került a Fidesz és személy szerint Orbán Viktor kormányfő érdeklődésének homlokterébe. Akkor 2 milliárd forintos költségvetési támogatással megerősítették a Magyar Turisztikai Ügynökség égisze alatt működő divatügynökséget, amelynek élére – havi 2 milliós fizetéssel – Orbán Ráhel barátnője, Bata-Jakab Zsófia került.

Legújabb megbízásuk a Nemzeti Infokommunikációs Zrt. formaruha tervezése

Ehhez megkezdték a fiatal tehetségek toborzását, ami sejteti, hogy Ráhel és a csajok mégsem annyira pengék ötlet-ügyben.

 

A HVG forrásai szerint a mostani pályázat nem hirtelen felindulásból született, hanem hosszabb távú stratégia első lépése.

Egy forrás azt mondta,

az összes közhivatali dolgozó öltöztetése is a tervek között szerepel.

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük