Herczeg Zoltán: addig jó Orbánnak, amíg a nadrágjáról beszélgetünk és nem a politikájáról!

Még mondja valaki, hogy Orbán Viktor nem következetes ember! Na jó, nem a politikai életben betöltött szerepével kapcsolatban, mert ott egy dolog a kiszámítható: hogy kiszámíthatatlan! De nézzük például az öltözködését! Arra nagy odds-al lehet fogadni, hogy minden társaságban messziről fel lehet ismerni még egy elmosódott, alul exponált fotón is, hogy hol áll-ül a magyar miniszterelnök, ami ebben az esetben nem dicséret.

Herczeg Zoltán a NER-divatról: nem láttam még ilyen paprika jancsikat kormányzati pozícióban! Az éjszakai csibész-életben igen, de annak ott helye is van….

„Egy felelős politikus ne ezzel akarjon kitűnni, hanem esetleg dolgozhatna a hazájáért is!” – vélekedett Herczeg Zoltán divattervező és hajlíthatatlan közszereplő a Szabad Európa portál „Szelfi” podcastjában, amikor szoba került Szijjártó és Rogán külcsíne. Herczeg a „belbecsről” is mondott véleményt és nem kizárólag a két közszolga vonatkozásában.

Ha már nem a turiból öltözől, ahogy Áder javasolta, akkor „divat legyen hazait vásárolni”! – Az Orbán Ráhel-közeli Magyar Divat & Design Ügynökség gigatervvel támad

Emlékeznek, Áder Jánosnál eljött a pillanat, amikor nem maradhatott tovább Néma Levente, így megtudhattuk Tőle, hogy  a ruhaipar az egyik leginkább környezetszennyező iparág, ezért ha már muszáj vásárolni, ne a gagyit vegyük, hanem a tartós, jó minőségi cuccost, de a legjobb, ha a turiban keresgélünk. Most meg arra bíztat egy „nemzeti” ügynökség, hogy, ha már vásárolni van kedve a magyarnak, akkor hazai divatmárkát vegyen. Most akkor mitévők legyünk?