Herczeg Zoltán: addig jó Orbánnak, amíg a nadrágjáról beszélgetünk és nem a politikájáról! - Városi Kurír

Sorting by

×

Herczeg Zoltán: addig jó Orbánnak, amíg a nadrágjáról beszélgetünk és nem a politikájáról!

Még mondja valaki, hogy Orbán Viktor nem következetes ember! Na jó, nem a politikai életben betöltött szerepével kapcsolatban, mert ott egy dolog a kiszámítható: hogy kiszámíthatatlan! De nézzük például az öltözködését! Arra nagy odds-al lehet fogadni, hogy minden társaságban messziről fel lehet ismerni még egy elmosódott, alul exponált fotón is, hogy hol áll-ül a magyar miniszterelnök, ami ebben az esetben nem dicséret.

Hirdetés

Miért pont ez nem érdekli, vagy érdekli, és ez a végeredmény?

Attól, hogy az ember nem modell-alkat, még nézhet(ne) ki baromi jól, ha ápolt, az egyéniségéhez legjobban illő cuccokat aggat magára. Orbán Viktor és a temérdek körülötte lebzselő, általunk fizetett tanácsadó úgy döntöttek, hogy a magyar miniszterelnök imidzsét úgy alakítják ki, hogy egy ötvenesévekbeli “nagyon-vidékről” felszármazott téesz-funkci látszatát keltsék.

Orbán-logika: ha Kína tesz az USA és az unió elítélő nyilatkozataira, akkor az utóbbiak a nevetségesek, nem Kína a renitens - Brávó!
fotó: MTI/V.K.

Ehhez kitalálta magának -vagy segítettek neki benne- az öltözetéhez illő zsebre dugott kézzel járkálást, a disznóvágások alkalmával laza, de minden protokoláris eseményen kínosan feszengő testtartást, hiszen ezzel képes kitűnni a környezetéből.

Herczeg Zoltán felajánlása

Herczeg Zoltán divattervező nem egy esetben ajánlotta fel, hogy szívesen segít enyhíteni az Orbán-külső lehetetlen állapotán:

“A Herczegség kft. ingyen es bérmentve vállalja a t. minelnök úr nadrágjának méretre igazítását. 10-12 percre kéne csupán nélkülöznie. Nem röhög, komoly! A szeretet es béke jegyeben.”

Nem élt vele…., talán most!

Legutóbbi vérciki “fellépése” a minap Londonban volt, amikor Boris Johnson brit kormányfővel fényképezkedett:

varosikurir ol

Az azóta mémmé változott fotó bejárta a közösségi médiát, ehhez kapcsolódik Herczeg Zoltán újabb bejegyzése:

“Szóval megint jó páran megtaláltatok egy új fotóval a kedves vezetőről, de én már öt éve is felajánlottam drága kolléganőimmel: Marikával vagy Magdikával karöltve, hogy ingyen felhajtjuk és kivasaljuk azt a nadrágot, de meglehet, e puritán embernek még annyi pénze sincsen, hogy ezzel a páratlan lehetőséggel éljen. A felajánlás mindenesetre továbbra is él.

Másik elképzelésem, hogy addig is csak neki jó, míg a nadrágjáról beszélgetünk és nem a politikájáról. Egyik rongyabb, mint a másik ugyanis.

Csak felfelé! Vagy előre? Összezavarodtam…”

Az alma és az Ő fája…..

Nem panaszkodhat a miniszterelnök, akad a családban, aki tovább viszi a tradíciót. Legidősebb lánya az otthonról hozott jó ízlést meglovagolva a divatszakmában is babérokra tör és Orbán, mint a jó atyához illik, ennek teret- és a mi pénzünkből lehetőséget is ad.

(Illusztráció: Cseri László)

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.