Connect with us

Banánköztársaság

…és akkor a kezek beleérnek abba a bozonyos bilibe… – írta egy kommentelő Trump-Orbán világmegváltós álmairól

orbán
Megosztás

Eddig méltatlannak tartottam Orbán Viktor mentális állapotának taglalásába belemenni, hiszen azon túl, hogy nem vagyok értője a témának, nem is ismerem személyesen a miniszterelnököt, ami megnehezíti rájönnöm, hogy milyen ember is valójában. Az előbbiek nem változtak, de mos történt valami….

Orbán Európa urának képzeli magát?

Azt nem tudni, hogy saját fejében fogant meg a gondolat, vagy kommunikátorai igyekeznek az itthoni fiaskót kiköszörülni legalább a vuduzottak szemében, de legutóbbi bejegyzése nem sok jót ígér a miniszterelnök mentális állapotáról:

„Make Europe Great Again! Make America Great Again! Erre készülünk!”

A kommentekből….

„Ha ez összejön akkor borítékolható a világvége. Nem a világbéke.”

„Europa es America szegyenei.”

„Ezek meg kik ha megkérdezhetem tényleg ilyen silány lett az emberiség”

„Putyin kéne középre, semmi baj nem lenne! Isten velünk ki ellenünk!!!”

„Ez a jövő? Ez a normális? Nagyon elgondolkodtató, hogy keressek egy normális demokratikus országot ahova emigrálhatok.”

„Trump bukik. Akiket választás előtt orbán meglátogat az választást veszít! Eddig így volt!”

„…és akkor a kezek beleérnek abba a bozonyos bilibe… ”

„Örülünk,h finanszirozhattuk ezt a kirandulast”

„Köszönjük, hogy megint propagandára költik az adónkat. Esetleg legközelebb juthat az egészségügyre, gyermekvédelemre is?”

„Tehát arról a Trumpról beszélünk aki Oroszországot biztatja, hogy nyugodtan támadja meg a kisebb NATO tagállamokat akik financiális okokból nem tudnak elég pénzt bedobni a közösbe. Mindent azután, hogy kijelentette, hogy ha ő lesz az elnök, akkor kilép az USA a Natoból, tehát nem lesz rajta felelősség, hogy részt vegyen a tagállamok megvédésében egy esetleges újabb Orosz offenzíva esetén, sőt még biztatja is Putyint erre. És ezzel ért egyet a mi Csüngőhasú Koleszterin-Ninjánk”

„Szuper !! Hajra orban Viktor miniszterelnök úr. Eheti a fene a liberalisokat, meg a sárga irigység néhányan biztos hogy infartust kaptak,de kapjanak csak.”

„Europe? Előbb Magyarországot kellene! Most olvasom, hogy az egy főre eső fogyasztásban Bulgária !!! is megelőzött. Érik az abszolút utolsó helyünk az EU-ban, ez csak nekem tűnt fel? Miről beszélünk?”

„Elgurult az antipszichotikum?”

„Ōrök dilemma számomra, hogy Trumpnak miért piros a feje és miért narancssárga a haja. Valamint az is hogy tulajdonképp miért ment a miniszterelnök úr az USA-ba.”

Szerző