Connect with us

Banánköztársaság

Szűcs R. Gábor: Hungaroführer énértékelőt tartott – Amolyan Rákosi Mátyás-féle termelési értekezletet

Megosztás

„Erkölcsi és morális – Hungaroführer énértékelőt tartott. Ezt a két szót így, együtt szokták használni sokan, ami elég tivi (primi-), mert hát ugyanazt jelenti. De facto tény szerint. Az idei rendezvény szigorúan zártkörű volt, belépés csak fizetett tapsoncoknak….”

Szűcs R. Gábor: diplomata
Megosztás

Rémálom, megbomlott nemzeti egység, ütések, tücskök, presszókávék és Mága Zoltán is felbukkan a miniszterelnök nem egészen egy órás 25. évértékelő beszédében a Várkert Bazárban, ahová „helyhiány” okán nem fértek be a nem NER-kompatibilis médiamunkások. Alább olvashatják Szűcs R. Gábor volt diplomata, egyetemi docens olvasatát az „énértékelőn” elhangzottakról .

Énértékelő

„Hungaroführer énértékelőt tartott. Ezt a két szót így, együtt szokták használni sokan, ami elég tivi (primi-), mert hát ugyanazt jelenti. De facto tény szerint. Az idei rendezvény szigorúan zártkörű volt, belépés csak fizetett tapsoncoknak.

Ja, és a Hír TV Három Hűséges Hegnyalójának, előzenekarként és utószinkronként azoknak, akik nem értették, mit mondott a Führer, vagy csak Őt nézték, a bálványt magát, mint Majakovszkij a kétdimenziós Lenint.

Az első rész erkölcsi volt és morális

A szónok üdvözölte Schmittet és Ádlert ,

előbbit nyilván erkölcsileg és morálisan, hisz csak doktori címet lopott egy bolgártól, franciául, ami még elegánsnak is mondható,

utóbbit pedig (lehet, hogy Ádernek híjják, ez nem derült ki, és különben is mindegy),

a lát elnök szerepében látott (!) kiváló alakításért, és azért a szalmaszálért, amit egész működése alatt semmilyen szempontból sehol senkinek nem tett sem keresztbe, sem hosszába.

fotó: facebook

Novák nem volt jelen, viszont igencsak szép temetést kapott, Vargával fejtől-lábtól

Elmaradt Vargáné Magyar Vándor a beszédet megzavaró nagy bejelentése, érdekes, mintha Simicskáét hallanám, ő se mondott soha semmit az egy hímivarsejten kívül.

A beszély továbbá az extenzív gazdaság dicsőítése volt, amolyan Rákosi Mátyás-féle termelési termelési: bimbam értelem bumbumm tonnára nőtt és ez nagyobb része tovább.

Senki nem szólt neki,

hogy az ikerdeficit nem a kereskedelmi, hanem a fizetési mérleg és a költségvetési hiány szinkronban negatív mérőszámát jelenti. Legalább annyit böktek volna, hogy kermérleg nem azonos a fizmérleggel, de ez már valami bolsevista trükk, hagyták fenébe az egészet.

Ja, és az energia fosszilis, nem pedig fossziális, még akkor se, ha ezt az alvégi kocsmában vagy Karmelita aranyozott szobáiban így mondják.

Szépen elmondta a 19. századi iparfejlesztés eredményeit, épp ma tartottam róla online előadást az egyetemen, lehet, hogy lehallgatta.

Magyarország ennél sose volt zöldebb, olyan zöld, hogy az már kirív.

  • Semmi közünk az-ukrán háborúhoz, ahhoz orosz se volt közünk, hogy a nácik lerohanták Lengyelországot, az is két szláv ország háborúja volt, akik közül az egyik germán, mi közünk hozzá.
  • De Svédországot meg kell szavazni, mert a két miniszterelnök egyeztetett egymással, nyilván úgy, hogy maguk se tudtak róla, ez rendben volna, na hát.
  • Ha Brüsszelnek támaszkodunk, akkor korhadt fának támaszkodunk, majd mi korhadtalanítjuk, mint Mike Tyson és Muhammad Ali, a miniszterelnök maga már úgy is néz ki, mit ezek ketten, csak nem tudni, melyikük. (Látszik is az első felső fogain, ott valami nem stimmel, de sebaj).

Hajrá magyarok és Trump, a melltartó!”

„Karesz hüje, Gyöngyi hüje, csak én vagyok okos” … – Az évértékelő margójára

Szerző