Végre megvan a megfejtés! A “jókezű” színészóriás bújik a Gyurcsánybőrbe! Felismeri?

Kocsis Máté, aki mellesleg a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja frakcióvezetője, pénteken kivételesen jó volt népével, fellebbentette a függönyt a sokakat “lázban tartó” titokról: a maga módján, sejtelmesen, de mégis megtudtuk, hogy kit sikerült megnyerni az ElkXrtuk-mozi főszereplőnek. A feltartott jobb kéz tulajdonosának kilétére várjuk a tippeket!

Nem olyan ismert, de Ő a “jókezű”

Miután kiderült, hogy Dobrev Klárát Gubás Gabi alakítja majd az ElkXrtuk című filmben, Kocsis Máté pénteken már Gyurcsány Ferenc megformálójának kilétéről posztolt Facebook-oldalán.

Hugh Grant, ahogy azt Gyurcsány Ferenc szeretné? Vagy John Malkovich? Úgy hallottam, a film főszerepét még náluk is nagyobb színész játssza. Nem ismertebb, de jobb”

– írta a Fidesz frakcióvezetője.

A kommentekből….

“Tömegeknek látnia kell.Huth Gergely Hálózat c. filmjét is. Ezért áll itt a kultruránk, a történelmi ismeretünk érzeteink, mert a feledés homályába merült Ávós, munkásör ség, szörnyű embereit a kultúra minden területére benyomták.”

“Mondjuk gyurcsánynál nem kell nagyobb és demagógabb szinész😂😂😂hazudtunk reggel, délben és este!! Sok 100trükköt kellet bevetnünk hogy úgy tünjön kormányozunk!! Négy év alatt nem csináltunk semmit!! Hányszor mondjam nem lesz gázár emelés!!! 2007-ben 40 %-kal, 2008-ban 25 %-kal emelkedett!! Európa második legdrágábbja volt a gáz, és a legdrágább a villamos energia!! Most mindkettő a legolcsobb Európában nálunk!! Az ellenzék évek óta abból áll hogy a Fidesz és Orbán lop, csak a demagóg szöveget nyomják!! Ahogy Újhelyi mondta annyiszor kell ismételni hogx a Fidesz és Orbán lop hogy az emberek elhigyék!!!!!!Elég volt egyszer gyurcsány regnálása, nem kérjük a szépséges feleségét,”

“Gubás Gabi egy dekoratív csinos hölgyemény ,Gyurcsányné Kára asszony nem érdemli meg ,hogy egy ilyen csinos hölgy helyettesítse a filmben , nem tudtak választani egy kicsit csúnyácskábbat (minden hölgytől elnézést kérek , de hát ez van )? Még a végén beképzeli magának ,hogy ő is csinos ?!!”

“Ejnye! Ezen rugózni?? Mondjuk a szereplőgárda helyében jó mélyen elásnám magamat.”

“eddig is kíváncsi voltam a filmre, de most még kíváncsibb lettem”

“Bede Fazekas Szabolcs? Esetleg Trill Zsolt? 🙂 Imdb alapjan rajuk tippelek”

“Nem ismertebb de jobb. Hát ez fantasztikus. Szarvas Józska? Vagy Eperjes Karcsi vagy talán Balázs Péter? Ne adj Isten a nemzet csotanya maga!?? 😱😱😱 Bárki is legyen tuti hogy fantasztikus lesz… ”

A Kálomista-promó jobb volt….

A héten Kálomisza Gábor, a film producere sírta tele a médiát azzal a promó-szagú váddal, hogy a mozik nem hajlandók jó időben és elégszer vetíteni a csúcsprodukciót.

Baj van a filmmel?

Azzal semmi baj sincs. Kiváló filmet raktunk össze. Csak azt nem tudom, hogyan jut el a mozikba.

-nyilatkozta felháborodva Kálomista hozzátéve

rendszerszintű és konkrét, a filmemre vonatkozó bajok egyesültek.

Nyomják Krahács helyett Kálomistát?

Kálomista szerint a a mozihálózatok döntik el, hogy melyik filmet futtatják, és melyiket süllyesztik el

 Ott volt a Veszettek. Arról kijelentették, hogy a Magyar Gárdáról szól, holott azóta is meg vagyok róla győződve, hogy az egy nagyon komoly film, és nem a gárdáról készült. A rendező, Goda Kriszta minden filmje nagyon sikeres volt korábban, ezzel meg egy hét alatt kikerültünk minden moziból.

Kovács Gábor, a Fehér tenyér, a Bár, az Üvegtigris trilógia producere szerint:

“Azt cinephil filmcsinálóként soha ki nem ejtenèm a szàmon, hogy ne nézzenek egy filmet, bár a jövőképem töretlen maradna ha üres termek előtt vetitenék

Helyette időben hirdetek egy szégyennapot október 22-re!

Megszületett az ELKXRTUK, az újkori Magyarorszag első igazi kampány/kurzus filmje a 2022 választásokra! Összedobtak a leosztott trilliárdos állami ‘közbeszerzési’ pénzekböl egy milliárdos budzsét és húztak mèg egyet az adófizetőkön a filmtörvény adta 30%-os adókedvezménnyel is!

De elsősorban kellett hozzá egy elvtelen producer és a mindenevő kollégai (kár, hogy Leni ezt nem élhette meg…). De sok múlik a mozikon is, részt vesznek e a magyar film lejáratásában!

Helyette javaslom Az Anyám Története c. magyar filmet az HBO GO-n, a Toxikomàt, a Felesègem törtèntèt, a Külön Falkát a mozikban ès a többi, hamarosan vàrhatò magyar minôsègi filmeket!

Megszültett az ‘unvolunteered crowdfunding’. (valaki forditsa le a Kálomistának 😜)”

„Becsszóra, nem Karácsony Gergely írja a moziműsorunkat” – Reagált a Budapest Film Zrt. vezérigazgatója Kálomista marketinghúzására

Liszka Tamás, a Budapest Film Zrt. vezérigazgatója az Indexnek azt nyilatkozta: nem az ő dolga megmagyarázni, miért támadja őket Kálomista, de

„ennél jobb marketinghúzást”

nem tud elképzelni.

„Ami be van tiltva, azt mindenki látni akarja”

– fogalmazott, hozzátéve ugyanakkor, hogy szerinte ennek a filmnek nincs szüksége ilyesmire, mert enélkül is biztos sokan kíváncsiak lesznek majd rá.

 

Végre megvan a megfejtés! A "jókezű" színészóriás bújik a Gyurcsánybőrbe! Felismeri?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük