Horoszkópod mondja, nem én: így kerülheted el a szakítást! - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkópod mondja, nem én: így kerülheted el a szakítást!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegy leghőbb vágya, hogy ő lehessen társa királya vagy királynője. Éppen ezért, amint úgy érzi, már nem kapja meg az oly vágyott figyelmet, biztosan jeleneteket fog rendezni. Ha el szeretnéd kerülni a szakítást, akkor értékeld és tiszteld őt. Azt is érdemes észben tartanod, Oroszlán párod számára nagyon fontos a sz.x, ezért ha az már nem a korábbi fokon izzik, úgy érzi, valamiért bünteted őt.

Hirdetés

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nagyon pedáns, talán túlzottan is. A rendetlenséget, a trehányságot nem bírja elviselni. Ha nála valami szakító ok, ez biztosan az egyik. Szűz társad odaadó szerető, a külvilág előtt ugyanakkor kicsit szégyenlős, visszafogott lehet. Nagyon fontos, soha nem vitatkozz vagy veszekedj vele, ne alázd meg mások előtt, mert nála ez is szakításhoz vezethet.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A párkapcsolat talán a Mérleg jegy számára a legfontosabb valamennyi csillagjegy között. A feltétel nélküli szeretet, a kölcsönös tisztelet egymás iránt rendkívül fontos érték Mérleg társad számára. Ha ezeket nem tudod megadni neki, nincs más lehetőség, amivel megmenthetnéd a kapcsolatot.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Ha Skorpió a szerelmed, még csak eszedbe se jusson megcsalni őt. Ugyanis ha csak a legkisebb jelét érzi annak, hogy becsapod és megbántottad, véget nem érő kutakodásban, faggatózásban lesz részed. Fájdalmát biztosan megbosszulja. A párkapcsolatot csak úgy mentheted meg, ha mindent megteszel a kapcsolatért, és minden figyelmedet Skorpió társadra fordítod.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.