Sorting by

×

Horoszkópod mondja, nem én: így kerülheted el a szakítást!

A szakítás mindenkinek fájdalmas. Elveszíteni valakit, aki addig fontos volt, akkor is megviselhet, ha szereted a függetlenséget, a szabadságot. Amikor fölmerül a szakítás lehetősége, még mindig lehet esélyed megmenteni a párkapcsolatot. A horoszkóp megmutatja a lehetőségeket. Keresd meg szerelmed csillagjegyét, és olvasd el a szívéhez visszavezető utat!

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint szerelmed arra vágyik, hogy mindig ő legyen nálad az első. Ha Kos jegyűként úgy gondolja, már nem érdekled eléggé őt, szerinte a szakítás elkerülhetetlen. Ha valóban szeretnéd megmenteni a kapcsolatodat, légy sokkal figyelmesebb Kos pároddal, és mondd el neki minél többször, hozzá hasonlóval még sosem találkoztál.

A Bika (április 19. – május 20.)

Csillagjegye szerint a Bika a randevúzás idején figyelmes, megbízható és együttérző partner. Idővel kényelmesebbé válhatott, ez igaz, de számára a párkapcsolat biztosan nagyon értékes. Ha boldog és örömteli kapcsolatra vágysz Bika társaddal, nagyon fontos, hogy semmit se rejtegess előle.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek szókimondó, nem rejti véka alá a véleményét. És ugyanezt várja tőled is. Amkor a párkapcsolat már nem úgy működik, ahogy szeretnéd, ne add fel, inkább Ikrek társaddal tisztázd a félreértéseket. Ha birtokolni és korlátozni akarod őt, nem kerülheted el a szakítást.

A Rák (június 21. – július 22.)

Kétségtelenül a Rák jegy szülötte a legérzékenyebb valamennyi csillagjegy közül. Társad rendkívül érzelmes, és szinte mindenkor a szíve szavát követi. Az udvariatlanságot, faragatlanságot nagyon rosszul viseli, óriási szívével pedig nehezen felejt. Ha szakításig jut a kapcsolat, hogy megmentsd, légy megbízható és elfogadó Rák szerelmeddel.

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.