Hunvald újra a ringben – 2019-re gyúr

Hunvald György szívesen lenne újra VII. kerületi polgármester, az MSZP-ben nem ujjonganak az ötlettől. De akkor milyen szerveződés áll az ex polgi mögött? 
[mnky_ads id=”3427″]
Hétfőn nyilatkozott a HírTV-ben Hunvald György. Enyhe riporteri ráhatásra elárulta, hogy, ha

“ha a sors megadja, akkor szívesen megpróbálkoznék”.

Azt is megtudhattuk, hogy az Erzsébetváros 2019 tömörülés áll mögötte, amiről a weboldalukon nem sok információ olvasható. Személynevek például egyáltalán nem szerepelnek, a menüpontokra kattintva a “kapcsolat” névre keresztelt “feltöltés alatt” van. Tartalmaz egy kérdőívet a bulinegyeddel kapcsolatban és programajánló is szerepel az oldalon.

Lépjünk túl azon, hogy hősünk indulni szándékozik-e, vagy sem. A lényeg az, amit a jövőről gondol:

“Ha kétharmada lesz a Fidesznek, akkor minden elemző azt mondja, hogy a budapesti kerületek megszűnnek.”

Amennyiben ezt az állítást elfogadjuk, mit ígérhetett a főközszolga fővárosi polgármestereinek, hogy annak tudatában is vakon és gőzerővel támogatják és képviselik őt? Hiszen, ha igaz a fenti egyelőre még vízió, akkor elvileg munkanélküliek lesznek, vagyis inkább csak megszűnik az íróasztaluk, de hová buknak? Fel, vagy le, esetleg oldalirányba?

Az ellenzék teljes összefogásáról azt mondta a riportalany, hogy

“ezt a ziccert, ha kihagyja az ellenzék, nem lesz több ziccer (….) nem lesz kivel és hol vitatkozni”

Heller Ágnes erről vallott véleményével ért egyet. Tapasztalata alapján az emberek, akik gyakran megállítják jártában-keltében egyszerű képletben gondolkoznak, egyértelműen azt akarják, hogy országszerte egy ember álljon szemben a fideszes jelölttel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük