Hurrá! Működik a legújabb “közeltartottunk”, a Retro Rádió!

Az évek óta tátongó űrt – ha nem érezte, magára vessen – igyekszik betömködni az Ön közpénzével is kitömködött, kormánytól nem túl messze, mondjuk ki: közel álló, országos hatósugarú Retro Rádió.

Vajna nagy dobása – közpénzből rádió a köznek!

A kiadott közlemény azt írja, hogy a rádió szinte az ország teljes területén elérhető lesz. Ennek azonban ellentmond a Hold Reklám Kft. kereskedelmi rádiós frekvenciapályázata.  Az állt ugyanis a pályázastban hogy a lakosság 69,3 százalékát érik el sztereó minőségben, és a lefedettségi térképen jókora fehér foltok is találhatók.

illusztráció: 24.hu

 

Kicsire nem adunk, különben is, a befírölt reklámozókat nem valószínű, hogy befolyásolná, hiszen nem üzleti alapon dönthettek, sokkal inkább pártalapon. Ki ne reklámozna egy kormány finanszírozott médiában? a hülyének is megéri!

A TV2 Média Csoportot, továbbá a Bors, a Délmagyarország és a Kisalföld című lapokat is tulajdonló Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1 hálózatának sajtósa küldte körbe a médiának csütörtökön azt a hivatalos sajtóközleményt, melyből kiderül, hogy milyen műsorokkal startol június 15-től  a Retro Rádió néven elinduló országos, kormányközeli kereskedelmi rádió, mely Mészáros Lőrinc MKB Bankjától kapta az indulásához szükséges tőkét, és amelynek ügyvezetője a Rádió 1 volt társügyvezetője, Bakai Mátyás, akinek a nevére a frekvenciapályázatot megelőzően került a cég Andy Vajnától.

Műsorok

Lesz minden földi jó: Retro Reggel, Retro Nappal, – kitalálja? – Retro Délután és még sok más hallgatásra ingerlő retróság.

Munkatársak

A reggeli műsort Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket délelőtt 10-től Leirer Tímea követi majd a mikrofon mögött. Hétfőtől péntekig délután 16 és 21 óra között Dénes Tamás veszi át a mikrofont, kívánságműsorral és aktuális információkkal, programajánlókkal várja a hallgatókat. Várkonyi Attila (DJ Dominique) hétköznap esténként 21 órától a Sztársáv című műsorában hazai közéleti sztárokat lát majd vendégül. Péntek és szombat esténként a Retro Partyban az elmúlt évtizedek legnépszerűbb disco lemezeit pörgeti, vasárnaponként pedig 10 órától négy órán át beszélgetős műsorával, a Sztársáv Extrával jelentkezik. A hétvégén vasárnap délutánonként Klamancsek Krisztián tolmácsolásában retro slágerlistát hallhatnak a hallgatók, ahol „legendás évek legendás zenéi, köztük igazi zenei ritkaságok csendülnek fel”. A késői órákban Nyerges Izabellával találkozhatnak az éjszakai rádiózók.

A kutatások azt a sejtésemet igazolták, hogy Magyarország felnőtt lakosságának túlnyomó része a retro zenei irányzatot kedveli

Nincs más hátra, retrora fel, hallgassuk új frekvencián a kellemes zenébe bújtatott kormánypropagandát!

(forrás: 24.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük