Húsvéti horoszkóp – mit tippelsz, a tiéd hogy telik majd? Ide kattintva megtudhatod!

A húsvét hamarabb itt lesz, mint gondolnád. Ha ötleted sincs, hogy hogyan töltsd az ünnepet, vagy szeretnél betekintést nyerni, hogy mire számíthatsz abban az időszakban, mi segítünk neked. A húsvéti horoszkópod elárulja, hogy hogyan készülj a nyuszi érkezésére.

Kos

Tele leszel energiával és úgy érzed majd, hogy egyszerre vagy képes elkészíteni a főmenüt, a süteményeket, a takarítást és a dekorálást. Ismerve az elszántságodat, ez nem is hangzik lehetetlennek. Bár a locsolkodást nem kedveled, de a készülődésből ki fogod hozni a maximumot és a környezeted is elismerően dicséri majd az igyekezetedet. A nyuszi simogatást ki nem hagynád az idén!

Bika

Olyan fenséges lakomát készítesz, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját és a család gyakorlatilag moccanni sem bír majd. Szívesen vonod be a dekorálásba a kisebbeket, akikkel közösen készítitek el a festett tojásokat az ünnepi asztalra.

Ikrek

Ilyenkor szívesen töltesz időt a rokonokkal és barátokkal. Idejében elkészülsz az ünnepi fogásokkal, hogy húsvétkor már csak a pihenésé és a szórakozásé legyen a főszerep. Szívesen hívod meg az otthonodba a szeretteidet, de ha valaki nem tud eljönni, látogatni sem vagy rest. A kölni helyett a hagyományos szódavizes locsolkodás sem maradhat ki a mókából!

Rák

Kicsit elveszted az irányítást a dolgok felett, mert későn kezdesz neki az előkészületeknek. Az ünnep nem a legnyugodtabban telik majd, hiszen úgy érzed, hogy semmivel nem haladsz, ám az utolsó pillanatban összeszeded magad, majd fáradtan zuhansz a kanapéra. Szívesen mész ilyenkor a szabadba vagy látogattok el a családdal állatkertbe.

<<< Na, még egyet? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse