Palesztin asszonyok színes lufikra erősített molotov-koktélokkal bombázzák már több mint három hónapja  a betakarítás előtt álló izraeli határ menti termőföldeket.

[mnky_ads id=”10551″]

A Felégetett  csodás természet és a termés

Körülbelül három hónappal ezelőtt, amikor a határ mentén lévő mezőkön már közeledett az aratás ideje és a környező természet is pompás és gyönyörű volt, a Hamász által küldött emberek provokáló és egyben gyilkos szándékkal egyszerű, kisröptetős sárkányokról, és lufikról szórtak tűz- és robbanószeresőt a könyékre, naponta több tucat tüzet okozva, felperzselve a termőföldet. A növényzet és az erdő több száz hektáron pusztult el.

[mnky_ads id=”10552″]

A lakosság hatalmas anyagi veszteségeket szenvedett, most minden kiégett, fekete. Ezt az egészet valahogy figyelmen kívül hagyta az izraeli véderő és csak akkor vágott vissza, amikor lelőttek egy 21 éves izraeli katonát. A visszavágás, csak részleges sikerrel járt, mert a gyújtóbombák ugyan kisebb számban, de azóta is érkeznek az izraeli határ menti területekre.

????? ??? ?????? ! ??????? ???? ?????? ???? ???? ?? ???? ????? ???,?? ?? ?? ?????? ?????? ???? ????? ?? ???? ?? ????,?? ??? ????? ?? ??? ????? ???? ????????? ??? ??? ?? ??? ?????? ??? ???? ?? ?? ??????? ?????????? ????? ??? ?? ????? ??? ?? ??? ??? ????"? ?????? ??? ??? ?????? ?? ????? ??? ????? ?????? ?? ???? ?????? ?? ???? ???? ???.

Gepostet von Nahum Kasto am Mittwoch, 18. Juli 2018

(Izraeli tudósítónktól)

Kapcsolódik

Izrael kimentette a fehér sisakos életmentőket Szíriából

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét