Indián horoszkóp, az ősi tudás, ami segít megérteni az “érthetetlent”! – Igazi kuriózum!

Ahogyan a kínai horoszkópban, úgy az indián horoszkópban is 12 jegy van. Ez a horoszkóp sok mindent megmutat a személyiségéről. Nézze meg, melyik az indián csillagjegye és olvassa el, milyen a személyisége. A csillagjegye egyúttal a védőállata is, így a horoszkóp szerint valamelyest az ő személyisége jellemezi Önt. 

Farkas – Február 19 – Március 20

Védőállata az indián horoszkóp szerint a farkas. Ahogy a farkas, úgy Ön is ösztönösen dönt, nem tudja fékezni magát bizonyos helyzetekben. Szabadsága vágyik, de csak akkor érheti el, ha megtanulja moderálni. Időnként türelmetlen, hajlamos rá, hogy arrogánsan viselkedjen, de bátor és megnyerő. Féltékeny típus.

Sólyom – Március 20 – Április 19

Vezető típus, képtelen másoknak behódolni. Kitartó, küzdő típus. Hajlamos rá, hogy arrogánsan viselkedjen. Önteltségre hajlamos, nehezen viseli el, ha valamiben nincs igaza. Ha valami nem úgy van, ahogyan azt ő szeretné, akkor könnyen megsértődik.

Hód – Április 19 – május 20

A hód meg van áldva azzal a képességgel, hogy építsen, változtasson a környezetén. Meg van rá a képessége, hogy az álmait valóra váltsa, de megeshet, hogy csak a céljaira koncentrál. A jegy szülöttei határozottak, érzékenyek, csábítóak és nagyon szorgalmasak. Nem riadnak vissza az erőfeszítésektől, hogy megteremtsék maguknak és szeretteiknek azt amire vágynak.

Szarvas – Május 21 – Június 20

A szarvas hosszú életet és hiúságot jelképez. A jegy szülöttei nyitottak, de a diszkréció távol áll tőlük. Barátságosak, mindig rendelkezésre állnak, de türelmetlenek és lusták. A személyiségük ingatag, a hűségre sem mindig képesek. Általában jó külsejűek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük