Sorting by

×

Íme 5 elképesztően szerencsés csillagjegy – Sikerült felkerülnöd a listára?

Mielőtt megbizonyosodnál róla, hogy csillagjegyed felkerült a szerencsés 5-ös listára, gondolkozz el azon, hogy mi is az, ami neked a boldogságot jelenti! A pénz? A szerelem? A karrier? Az egészség? A tudás? Ha ezzel megvagy, készen állsz, hogy megtudd, lesz-e hozzá elég pénzed, mert ugye az sosem árthat…. A következő 3 hónapban hatalmas szerencse ígérkezik a következő csillagjegyeknek, akik jelentős anyagi bevételre számíthatnak! Lássuk, kik lesznek a szerencsések!

Kos

Ez egy szerencsés időszak kezdete, igen előnyös szerződések vannak kilátásban A Kosok számára egy nagyon kedvező időszak veszi kezdetét. Számukra megfelelő együttműködési kapcsolatok alakulhatnak ki ebben a hónapban, de még az is lehet, hogy előnyös szerződéseket írhatnak alá. A befektetések igen előnyösek lehetnek, és később mindenképp meghozzák a kívánt eredményeket. Ebben a hónapban a megnövekedett bevételnek köszönhetően a régebbi adósságokat is könnyen törleszteni tudják a Kosok. Ezt a szerencsés időszakot azonban sok munka, stressz és fáradozás fogja megelőzni. A pénzügyi téren kisebb kommunikációs probléma is adódhat, de nem kell aggódni, hiszen idővel minden jóra fordul.

…szerdán pedig….

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírből állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Rák

Szakmai előrelépés, és pénzbeli jutalmak időszaka Nagy szerencse vár a Rákokra a karrier területén. Ha új, jövedelmezőbb munkahelyet szeretnél, most könnyen találhatsz, így végre egyenesbe kerülhetsz anyagi téren is. Lehetséges az is, hogy az elején túlóráznod kell, de minden plusz erőfeszítésért megkapod a méltó jutalmad. Azonban légy óvatos, ne szórd el fölöslegesen a pénzt, gondolj arra is, hogy a hónap végén még a számlákat is ki kell fizetned.

…szerdán pedig….

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet előtérbe. Talán itt a legfőbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késő!

Szűz

Beteljesül a vágyad: elegendő pénzed lesz az álomutazáshoz! A kreativitás, és szabadság hozhatja meg számodra a kívánt eredményt. Olyan munkahelyet kell találnod, melyben mindkét területen kiteljesedhetsz. Még az is lehetséges, hogy egy kis saját céget nyitsz, vagy egy híres, kreatív cégvezető segédjének szegődsz el. Olyan dolgot kell végezz, amelyben nyugodtan kiélheted művészi képességeidet. Fizetésemelésre számíthatsz mindenképp, és a karrieredben is nagy előrelépés van a láthatáron.

…szerdán pedig….

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelőbb ember, ha ilyesmiről van szó, hisz erőssége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szűz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

<<< Még egy horoszkóp, esetleg…? >>>

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.