Itt a baj nem kicsi, de legalább nagy!

Hiába minden, Mészáros naccs’úr tehetsége, a plebejus kormány… jut eszembe, emlékeznek még az okádék fideszlap, a Magyar vizsla hörgésére Medgyessy Péter aranyórájáról?

Hábazmeg, Ráhelkének ma már a púdertartója, vagy az ábécébe-járó cekkere is drágább, mint az az ócska Rolex! A Kedves Vezetőnek azóta meg külön meccsrejáró, meg külön dógozóba’járó luxusgépe van. Egy meg tartalékban áll a garázsba, majd jó lesz az is valamire.

Plebejus-kormány, mi?

Pfű öcsém!…szóval hiába a plebejus-kormány aszkétasága, önmegtartóztatása, az olcsó vár, a Gundel-menü egyszerűsége, a puritán, alig néhány milliárdos dolgozószoba, nagy a baj!

A nagyon tehetséges (Nem röhög! Mi más?) mangalicaszerelő, és a még tehetségesebb, pályakezdő közgazdasági zseni, fiatalos-nyolcvanas Kósa anyuka (debrecenieknek csak drága Kati mama) hogy egyem azt a dolgos két kezét, ahogy a kétszázlovas BMW sportmotorján tekeri a gázkart a disznókhoz menet, minden igyekezete is hiábavaló, mert itt van ez a rohadt fészbúk!

Nem is itt, hanem ott van, mert ha itt lenne, már nem lenne. Illetve lenne, de akkor vagy Nemzethy lenne, vagy egyből Mészáros kft., ami persze, amilyen nagy szíve van, egyből ajándékba is adta volna rég a Nemzethy média-holdingnak. Mindegy, mert egy zseb különben a mind a három.

Amúgymeg ide a rozsdás bökőt, hogy Ráhelke lenne a vezetője a cuccnak, mert Ráhelke a divat, a turizmus mellett mindenhez ért. Pontosabban mindenhez is! Fogadjunk?

Új Fidesz-ellenség: a Facebook – böki a csőrt, hogy a szabály, az szabály!

De ez a rohadt fészbúk ez nem itt van.

Hanem a felhőben. Meg az USA-ban. EZ VESZÉLYES! Mert se az USA-t, se Zukerberget – övé ez a rohadt fészbúk, hogy nőjön köröm a pisilőjére! – se megvenni se lerohanni nem tudjuk. Pedig az igény az meglenne rá. Nemzetileg.

A baj ott van, hogy a TEK még nem vett repülőgép-anyahajókat, még a Q7 Audiknál tartanak – mondjuk már kijött a Q8 is, na, az egy pöpec járgány, nem is értem, mit tökölnek a cserével ennyit – így az USA annektálása felejtős egyelőre. Ez a Zukerberg fiú meg naponta keres annyit, mint az Orbán-birodalom egy éves GDP-je. Ami egyrészt igazságtalan, másrészt valami liberális ármány, harmadrészt pedig érthetetlen, mert ez a mi emberünk, a Mészáros, még saját bevallása szerint is okosabb, mint a Zuki-kölyök! Sokkal!

Így viszont félő,

hogy a mangalicaszerelő, a Kósa kedves édesjó anyukája mellett, még Rogán Cilike mérhetetlen pénzügy intelligenciája (a többiről kérem, most ne ejtsünk szót) is kevés lenne kivásárolni a fészbúkból akár még egy szervert is, nemhogy az egész hóbelevancot.

Így viszont bajság van,

mert hiába az ötszáz bedarált médium, az egyszerűség kedvéért nevezzük őket újságnak, mert Mészáros naccs’úr nem ért külföldiül, és mégis övé itt minden. Ennyivel tiszteljük meg. Meg így minek az ötvenes évek mintájára olyan szépen fel, azaz újraépített, barom propaganda? Így minek?

Hoppá! Jut eszembe!

Miért nincs az utcákra telepített hangszóró még sehol? Amiből most nem Rákosi, hanem a Kedves Vezető elvtárs szólhatna a népéhez? Mi van itt? Mi ez a lazaság? Rákosi elvtárs ezt jobban csinálta. Meg Kim Dzsongun elvtárs is!

Bajság van, mert a propaganda lassan olyan, mint a lakásban a kakukkos óra. Már meg sem halljuk, hiába teszi ki az ostoba a lelkét is nagy zajongásában a hülye madár, a pártlapokat meg még a pártirodán sem használják, mert kitörölni kemény, olvasni meg lehetetlenül ócska, a FACEBOOK meg SZABAD!

De van még egy rossz hírem, diktatúrában érdekelt hölgyeim-uraim!

Hiába itt minden Századvéges, Bayeres ragyogó ötlet, mókolás, gépészkedés, pillarebegtetés, acsarkodás, az, hogy kell(ene) a Facebook-ot nemzeti ellenőrzés alá vonni. NEM FOG SIKERÜLNI, még csak meg sem tudják karcolni a Facebook szabadságának páncélját sem.

Nem igazán sikerült Kínának, nektek egyáltalán fog! A FACEBOOK – Veletek ellentétben – SZABAD MARAD!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük