Friss-ropogós a heti horoszkóp! Vegye, vigye! – Remélem még időben…..

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Őrülten meleg, kánikulai hét áll előtted, amit ha mázlid van szabadságon töltesz és nem a munkahelyeden. Bár, ha egy strandon, vagy élményfürdőben dolgozol….. Szóval aki szereti a forróságot, annak eljön a Kánaán, aki kevésbé, az próbálja kibekkelni, hátha az utána következő hüsibb lesz! Bárhogy is lesz, a heti horoszkópod mindenképp olvasd el!

Kos

Ha vannak új terveid, új kezdeményezéseid, akkor azok megvalósításához érdemes lenne a hét első időszakában belekezdened. Ekkor tele leszel energiával, amely pozitív dolog, de közben a nagy lendület miatt hajlamos lehetsz arra, hogy a környezeted felé kevesebb megértést tanúsíts a szokásosnál. Kerüld a heves fellépést, igyekezz mindenkivel udvariasan bánni és ha küzdened kell, válassz óvatosan harcmodort!

A hét második felében

alkalmad lesz gondoskodóan fellépni a szeretteid felé, különösen igaz ez a családodra. Most megmutathatod, mennyire fontosak számodra és itt lehet az ideje annak is, hogy egy fontos, mély belső érzést, vagy akár egy eddig elhallgatott problémát ossz meg velük. Ezek a napok alkalmasak arra is, hogy valamilyen elkötelezettséget vállalj valaki irányába.

Bika

A hét első felében

kapcsolati feszültségekkel kell bajlódnod, ami érintheti a párkapcsolatodat is, de sokkal valószínűbb, hogy egy közeli ismerőssel kerülsz ingerült viszonyba. Mindezek hátterében pedig egy talán módszeresen visszatérő bosszantó tulajdonság, vagy tevékenység lehet. Ügyelj arra, hogy ne durvuljanak el a dolgok, de azért ne menj el szó nélkül se az esetek mellett, hiszen akkor semmi sem fog megváltozni.

A hét második felében

tiszteletet és elismerést kaphatsz még olyan helyről is, ahonnan erre nem számítottál, amitől úgy érzed magadat, mintha most te lennél a világ közepe. Önbizalmad megnövekedik és mindez még vonzóbbá tesz a környezeted számára. Most jó alkalmad támadhat egy izgalmas új kapcsolatra is, azt viszont neked kell eldöntened, élsz-e a lehetőséggel.

Ikrek

A hét első felében

hallgass a megérzéseidre, mert stabilan mutatja meg számodra a helyes irányt még olyan helyzetekben is, melyekben a tények nem biztos, hogy megfelelő alapot adhatnak a jó döntéshez. Ezekben a napokban remek alkupozícióba kerülhetsz, melyben komoly engedménnyel kerülhet a birtokodba valami, ami örömet, boldog napokat hoz számodra.

A hét második felében

a magánéletedben történhet fordulat, különösen, ha időben meglátod a lehetőséget arra, hogy egy szituáción fordíts és kezdeményezően lépj fel. Most alkalmad lehet szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, de arra is, hogy egy feszült viszonyt enyhíts, vagy akár át is fordíts sokkal szívélyesebbé.

Rák

A hét erőteljesen indulhat számodra, mivel erősnek, bátornak érzed magad és tele leszel energiával. Mindezekre pedig talán szükséged is lesz, mivel olyan helyzet alakulhat, ki, melyben meg kell védened önmagad és a családod egy kellemetlen szituációtól, melyet talán a véletlen, de sokkal valószínűbb, hogy egy rosszakaró okoz. Légy óvatos ezekben a napokban az idegenekkel és ne hagyd, hogy lépre csaljanak.

A hét második felében

a pénzügyeid terén pozitív változás állhat be, amely megnöveli a lehetőségeidet és meglódíthatja a fantáziádat is. Most megvehetsz magadnak valamiből egy talán nagyobbat, szebbet, tartósabbat, mint eddig hitted, de jó alkalom lehet arra is, hogy élményekre költs többet, mint eredetileg tervezted.

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük