Itt az 5 legproblémásabb férfi csillagjegy - gondoltuk nem árt ha tudja - Városi Kurír

Sorting by

×

Itt az 5 legproblémásabb férfi csillagjegy – gondoltuk nem árt ha tudja

Nem állítjuk, hogy el kell kerülni őket, de jobb vigyázni velük hölgyeim, mert olykor nagyon csúnya meglepetéseket is tartogatnak a rengeteg szép pillanat mellett, amit szintén nekik köszönhetnek.

Hirdetés

Halak

A Halak csillagjegyben született fiúk extra barátságosak tudnak lenni, így könnyen kerülnek olyan szituba más csajokkal, ami félreérthető lehet. Ha úgy érzed, valóban okot ad a féltékenységre, akkor itt az ideje változtatnod a helyzeten.

Bika

Elköteleződés, azaz félelem az elköteleződéstől – talán ez a legnagyobb hátulütője egy Bika pasinak. Elvisz randizni, hazakísér, de mindig egy lépés távolság van köztetek, mert sosem enged túl közel magához. Helyetted a munka, a család és a haverok állnak a fókuszában, így gyakran úgy érzed, hanyagolva vagy. Talán érdemes lenne finoman jelezni felé a dolgot.

Szűz

Ezek a srácok érzékenyek, féltékenyek és indulatosak. A csillagjegy szülöttével minden szuper addig a pillanatig, amíg ugyanaz a véleményetek, de ha eljön a vita ideje, akkor a pasid mindent meg fog tenni, hogy ő nyerjen. Ne aggódj, amint elszállnak a viharfelhők, már bocsánatot is kér.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.