A mai napon az Átlátszó oknyomozó cikke nyomán világossá vált, amit eddig is sokan sejtettek: a fideszes Wintermantel polgármester és csapata sunyi trükkök bevetésével játszotta át Újpest egyik legértékesebb vagyontárgyát, az Ady Endre Művelődési Központ telkét egy profitéhes, Fidesz-közeli cégnek – írja közleményében az LMP.

Buknia kell a Wintermantel-maffiának!

Ez a cég Wintermanteléknek köszönhetően betonba öntheti a telket, és akár milliárdos hasznot vághat zsebre az értékesített lakásokon és üzlethelyiségeken. Ezek után buknia kell a Wintermantel-maffiának!

- Hirdetés -

Ezt az ügyet haladéktalanul ki kell vizsgálni, és minden érintettet felelősségre kell vonni. Mi magunk is vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezzük, és minden jogszerű eszközt bevetünk, hogy visszaszerezzük Újpestnek az Ady-telket, hogy ott köztulajdonban lévő zöld, közösségi liget, az Ady-park jöhessen létre.

A magyar rendőrséget pedig arra kérjük,

hogy Pikó András kampányközpontjából egyenesen vonuljanak át az Újpesti Városházára. Talán az utóbbi helyszínen több érdekességet találnak!

Momentum Mozgalom, Demokratikus Koalíció, Magyar Szocialista Párt, Párbeszéd Magyarországért Párt, Lehet Más a Politika, Jobbik Magyarországért Mozgalom újpesti szervezetei

(Forrás: MTI/OS)

megosztás

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét