Déri Tibor: a szereplők, a helyzet változhat, a cél ugyanaz marad: leváltani a jelenlegi korrupt és alkalmatlan hatalmat – A polgármester ezután a DK színében politizál

Fontos bejelentést tett Déri Tibor, Újpest ellenzéki polgármestere az Facebook-oldalán. Egy ideje már ment a kommunikációs adok-kapok Déri Tibor és a Momentum között, most az előzmények ismeretében nem meglepő bejelentés született.

Megkötöztek, megvertek, csonkítást belengetve kiraboltak egy férfit Újpesten

Elfogtak a rendőrök három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy részt vettek egy újpesti férfi kirablásában; közülük ketten megkötözték, megverték és csonkítással fenyegették az áldozatot – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rablási osztályának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

加油紫色 = Hajrá lilák! – Nemsokára így kell drukkolni az Újpestnek? – Ha a Fudan-cucc nem is, ez hátha kiveri a biztosítékot!

A Blikk szerint az Újpest focicsapatának belga tulajdonosa hónapok óta tárgyal egy kínai vállalkozóval arról, hogy eladná neki a lila-fehér gárdát. A vételár nagyjából 20 millió euró (7,2 milliárd forint) lehet.