Már uncsi, hogy „mindenről Orbán tehet” – még ha így is van –, de ha nem nevezi ki Káslert, akkor nem kap akkora nyilvánosságot az őrülete, miszerint az ima gyógyít, ha már orvos nincs, és akkor az alábbi eset feltehetően meg sem történik.

Stadion helyett templomot a focistának!

Jól benézte minden stadionok ura, hogy fűtött füves pályákra pazarolta a mindannyiunk lóvéját, amikor templomépítésre kellett volna. Ha Felcsúton egy székesegyházba költözteti a fociakadémia tanulóit, lehet, hogy ma már világklasszisok gazdája lehetne.

A hír

Batik Bence, a Budapest Honvéd védője, azon kesergésében, hogy nem megy a játék, legalábbis neki nincs szerencséje az ellenfél kapuja előtt, nagy elhatározásra szánta el magát.

„Folyamatosan ez van, nem tudom, miért nem tudok gólt szerezni. Majdnem mindegyik mérkőzésen van ilyen helyzetem, nem tudom, mit kellene tennem… Múlt héten voltam templomban, megkeresztelkedtem… Nem tudom, hogy még mit kell csinálnom.”

Csapata a hétvégén 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Fehérvár ellen, és ezzel hat meccs után csak 3 pontja van, amivel 11. kieső helyen állnak. Batik szerint nem játszottak rosszul, de neki valamiért nem akar menni a góllövés.

Batik nem akart kifogásokat sorolni a rossz eredményekre,

de azt elismerte, hogy a sok sérült nagyon hiányzott, az újonnan érkezők pedig későn csatlakoztak a kerethez. Szerinte azért fejlődnek is, a pontrúgásoknál egyre jobban védekeznek, és több meccsen domináltak is, de eddig nem jött ki a lépés a csapatnak.  (Nemzeti Sport)

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azt látom, hogy az agyhiány a kontároknál már kritikussá vált, a ,,focistákról,, nem is beszélve, jó azt tudjuk nem az eszükért vannak !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét