Egyházi áldással kezdődnek a jövőben a magyar bajnoki focimeccsek?

A Kurír Kacsa álhírügynökség a Magyar Labdarúgók Szövetségébe beépített embere egy zseniális elképzelésről adott információt. Úgy tudja, hogy az MLSZ elnöksége a földutak átadásakor történő felszentelést igen sikeresnek tartják. A megszentelt utakban talán a kilopott anyag miatti gödrök is kevesebbek lesznek, a mennyekből gondoskodnak arról is, hogy minél kevesebb kocsinak legyen tengelytörése.

Az igen kedvező tapasztalatokra hivatkozva,

összhangban pártunk és kormányunk legkeresztényibb szellemével -láthatjuk, hogy milyen áhítatosak a vezetőink, milyen kenetteljesen magyarázzák meg a népüknek a legnagyobb disznóságokat is- be kívánják vezetni, hogy minden magyar bajnoki mérkőzés előtt ökumenikus szertartás keretében egyházfijak megszentelik a pályát, és megáldják a labdát.

Azon még gondolkodnak ott fenn,

hogy szükséges -e egy rövid fohászkodás, amelyben Orbán Viktor csodatételeit mormognák el a fiúk a bajszuk alatt. Ha igaz a hír, a katolikus egyház vezetői kezdeményezik Rómában, hogy népünk nagy fiát, a kedves vezetőt, aki soha nem hazudott, sőt szegény mint a templom egere még életében avassák a labdarúgás szentévé. Már annyi csoda fűződik a nevéhez, és ezt 10 mit tíz 15, mit tizenöt, akár 100 millió magyar is tanúsíthat.

Ennyit sikerült ezidáig megtudnunk, figyelemmel kísérjük a történteket, némi aprót -ahogy Hunniában szokás-tartogatunk az alkotmányos költségekre. Izgatottan várjuk az új híreket, népünk legnagyobb, sőt még annál is nagyobb boldogulására. Az oldal látogatói semmiről nem maradnak le, mert tudjuk, van az a pénz, amiért a legnagyobb titokról is fellebben a lepel.

És tényleg! A folytatás…..

Egy hozzászólás itt: “Egyházi áldással kezdődnek a jövőben a magyar bajnoki focimeccsek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük